Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HRF: Toše trijumfirao, Maji Šuput ispale grudi

None Foto: K. Žanetić 15

Makedonski pjevač osvojio je Grand Prix druge večeri Hrvatskog radijskog festivala u kategoriji urbane glazbe i nagradu čitatelja 24sata

Držat ću nagradu na vešmašini u kupaonici. Tako ću je stalno vidjeti. Osjećaji u meni bukte. Uzbuđen sam, rekao je Luka Nižetić, koji je druge finalne večeri HRF-a, na kojoj su se birali najbolji izvođači pop-rock i urbane glazbe, osvojio nagradu u pop-rock kategoriji prema ocjeni slušatelja radijskih postaja. Aki Rahimovski osvojio je nagradu u istoj kategoriji, ali od glazbenih urednika. Marija i Ivana Husar zaslužile su nagradu u kategoriji urbane glazbe prema odluci glazbenih urednika.
- Već 15 godina dolazimo na Hvar i jako smo sretne što smo baš tu osvojile nagradu - rekla je Marija Husar. U kategoriji urbane glazbe slušatelji su nagradili repera Shortyja.
- Malo sam se odao piću i festivalima. Sad imam još jedan motiv više da se napijem - rekao je Shorty, koji je stigao s budućom suprugom Anom Ambrenas. Apsolutni pobjednik festivala je Toše Proeski, koji je osvojio Grand Prix i nagradu čitatelja 24sata.
- Sretan sam! Konkurencija je bila velika i zato su mi ove nagrade posebne - bio je kratak. Štedio je glasnice za sinoćnji koncert.
I dok su se pjevači izmjenjivali na pozornici, netko je nedostajao. Dražen Žerić Žera zadržao se - nitko ne zna gdje. Za njim je organizirana potraga. Nisu ga našli pa nije ni nastupio.

Komentari (2)
  • Nažalost dogodine se nemamo čemu veseliti... :(

    8. 12. 2007,   19:22
  • nema vise nade.. tko god da pobiijedi u daljnjim natjecanjima hrf-a, NITKOOO nece biti kao TOŠE!!! On je ipak jedan jedini i neponovljivi!!! R.I.P.

    18. 2. 2009,   10:48