Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HRT napravio poseban program u spomen velikanu Gregureviću

None Foto: Promo 5

Navečer u 20 sati na HTV1 počinje 'Večer posvećena Ivi Gregureviću',  igranim filmom 'Ne dao Bog većeg zla' s Gregurevićem u ulozi tate Branka, za koju je dobio i Zlatnu arenu za najbolju glavnu mušku ulogu

U povodu smrti jednog od najvećih hrvatskih glumaca Ive Gregurevića, Hrvatska radiotelevizija danas će emitirati poseban In memoriam program na Prvo i Trećem programu. Kolege i prijatelji već će se danas popodne naći u emisiji 'Dobar dan Hrvatska' te će biti emitiran prilog posvećen isključivo njemu.

Također će mu biti posvećena i 'Tema dana' u središnjem večernjem Dnevniku s gostima u studiju koji će govoriti o karizmatičnom filmskom, televizijskom i karizmatičnom glumcu. Navečer u 20 sati na HTV1 počinje 'Večer posvećena Ivi Gregureviću',  igranim filmom 'Ne dao Bog većeg zla' s Gregurevićem u nenadmašnoj ulozi tate Branka, za koju je 2002. dobio i Zlatnu arenu za najbolju glavnu mušku ulogu

Foto: privatni album

Na Trećem program u 22:00 emitirat će se posebna emisija 'In memoriam Ivi Gregureviću', u kojoj će uživo u studiju gostovati Gregurevićevi kolege glumci, redatelji i kritičari. Nakon In memoriama slijedi film 'Imena višnje', također s Ivom u glavnoj ulozi.

Foto: privatni album

U petak 4. siječnja u 18 sati na HTV1 bit će emitirana 'Svlačionica' u kojoj je Robert Knjaz (47) još 2014. ugostio upravo glumačku ikonu Ivu Gregurevića.

Foto: screenshot/

Komentari (1)