Obavijesti

Show

Komentari 40

Hrvatska Kardashianka: Odnos Darka Lazića i mene je prošlost

Hrvatska Kardashianka: Odnos Darka Lazića i mene je prošlost
9

Pjevanje joj je trenutno jedini posao, a bez problema tijekom gaže uzme bakšiš. U jednoj večeri znala je zaraditi i nekoliko tisuća eura

VIDEO

Pjevačica sa zadarskom adresom Olivera Matijević (30) prije nekoliko dana izbacila je novu pjesmu 'Zlato', a dogovor oko suradnje trajao je samo sat vremena. 

- Reakcija publike i najbližih je odlična. Svi su oduševljeni pjesmom - rekla nam je Olivera kojoj je najveći uzor na hrvatskoj sceni Tony Cetinski (50). Zbog bujnih oblina brojni obožavatelji prozvali su je nasljednicom starlete Kim Kardashian, ali i pjevačice Lidije Bačić (33). Ovakvi komentari nisu oduševili novopečenu glazbenicu. 

- Ne, ne pratim rad Lidije Bačić. Naravno da ne želim naslijediti niti Lidiju niti bilo koju drugu pjevačicu. Ja sam jedinstvena, jedna i jedina Olivera - kaže samouvjereno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pjevanje joj je trenutno jedini posao, a bez problema tijekom gaže uzme bakšiš. U jednoj večeri znala je zaraditi i nekoliko tisuća eura. 

- Naravno, uzimam bakšiš baš kao i većina kolega. U jednoj večeri uzela sam nekoliko tisuća eura. Nastupe imam svaki vikend, a ponekad i preko tjedna - kaže Zadranka koja zahvaljujući atraktivnom izgledu i pjevačkim sposobnostima živi život na visokoj nozi. 

Pjevačicu su povezivali i s nekoliko javnih osoba, a među njima je i srpski pjevač Darko Lazić (27) s kojim je navodno imala kratku romansu. 

- Darko i ja upoznali smo se na nastupu u Beču. To što je bilo između nas je prošlost i ja mu želim sve najbolje  - dodaje. Za uspješnu pjevačku karijeru, kaže, presudan je fizički izgled u koji Olivera svakodnevno ulaže.

- Izgled je u mom poslu jako bitan, usudila bih se reći i najbitniji. Današnja publika više gleda nego sluša muziku. Kada je riječ o estetskim zahvatima, stavljala sam hijaluron u usne i smatram da svaka osoba koja nije zadovoljna s nekim djelom tijela treba to promijeniti - rekla nam je Olivera koja trenutno uživa u sretnoj vezi. Kada su muškarci u pitanju, osvojiti je mogu oni koji su jednostavni, a opet drugačiji od drugih. 

Trenutno radi na novim pjesmama, a publika bi do kraja godine mogla dočekati i prvi album. U karijeru ulaže mnogo, ali smatra kako ipak novac nije presudan za hit.

- U današnje vrijeme teško je reći koliko je novca potrebno za kvalitetnu pjesmu i spot. Mnogo poznatiji ljudi s estrade naprave dobru pjesmu s manjim budžetom, a neki koji ulože mnogo nikada ne naprave hit - kaže. 

Na društvenim mrežama prati je više od 50 tisuća pratitelja, a Olivera nam je otkrila i koliko joj je Instagram bitan. 

- Aktivna sam na društvenim mrežama koje su mi neizmjerno bitne. Najvažnije je što moji fanovi mogu vidjeti nove pjesme, ali i biti u toku s nadolazećim nastupima - zaključila je Olivera koja se kroz pet godina vidi u braku s dvoje djece, ali i mirnijim životom.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica