Obavijesti

Show

Komentari 27

Hrvatski Bieber skače salta i skuplja medalje u gimnastici

Hrvatski Bieber skače salta i skuplja medalje u gimnastici
1

Samozatajan i pomalo sramežljiv Bruno Lukić (16) iz Karlovca trenira gimnastiku, ali i pjeva te svira gitaru. Za njegovim osmjehom poludjele su sve djevojke, a san mu je postati nova hrvatska YouTube zvijezda

VIDEO

Ako ste mislili da je onaj salto s početka videa slučajan, gadno ste se prevarili, rekao je mladi Karlovčanin Bruno Lukić (16). 

Samozatajan i pomalo sramežljiv Bruno svojim osmjehom rastapa srca obožavateljica u cijeloj regiji, a nakon što se prijavio na online talent show Videostar već su mu počele pljuštati i prosidbe. No je li mu već jedna djevojka osvojila srce, Bruno spretno izbjegava odgovor.

- Možda je, a možda i nije - tajanstveno će, ali ono što prvo primijeti na curi su oči.

Pogledajte video: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ulet koji mu uvijek upali kaže jednostavan je 'Jesu li to tvoje oči ili zvijezde, nisam siguran', kazao je uz smijeh. Iako je po horoskopu Rak, ne vjeruje u njega, jer, kaže, nije emotivac. Obožavateljice mu tepaju da ih podsjeća na Justina Biebera, na što se mladi youtuber samo osmjehuje.

Kreativan i zabavan, Bruno je žiri oduševio svojim pjevanjem, ali i vratolomijama pa ne čudi što je upravo on ušao u Top 5 finalista Videostara.

- Pjevam, sviram gitaru i dugo već treniram gimnastiku - kazao je mladi youtuber koji je u ožujku osvojio zlatnu medalju u svom prvom seniorskom nastupu u Splitu na Memorijalu Marije Vujnović. A youtuberski mu je uzor prošlogodišnji pobjednik Videostara Filip Dejanović.

- The Sikrt je genijalan, a svakim svojim videom me sve više i više inspirira i daje mi ideje što bi i ja snimao - objašnjava Bruno.

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u  klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada