Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvatski poklon u Londonu na aukciji postigao najvišu cijenu

None Foto: Miss World Antonija Gogić 6

Raskošna mandala, ukrašena s 2133 kritalića zauzimala je centralno mjesto na pozornici i blistala u punom sjaju pod svjetlima reflektora u Londonu

Na humanitarnom balu na kojem su organizatori izbora za Miss Svijeta skupljali novac za Coram, najstariju britansku zakladu za pomoć djeci, naša predstavnica Antonija Gogić postigla je fantastičan uspjeh sa svojim darom – mandalom inspiriranom paškom čipkom autorice Gordane Grahovar.

Raskošna mandala, ukrašena s 2133 kritalića zauzimala je centralno mjesto na pozornici i blistala u punom sjaju pod svjetlima reflektora. Naša misica dobila je prigodu pred brojnim uglednim gostima osobno predstaviti ovo jedinstveno umjetničko djelo. Odjevena u zanosnu Sherri Hill haljinu, nasmiješena i dostojanstvena, Antonija je s nekoliko dojmljivih rečenica potakla aukcionare da budu darežljivi i postigla najvišu cijenu – čak 6500 funti je kupac ponudio za njenu madalu te pridružene darove Miss Tunisa i Miss Južne Koreje.

- Hrvatski dar bio je 'zvijezda večeri', predstavljen je kao zadnja ponuda i postigao je najvišu cijenu. Beskrajno smo zahvalni autorici Gordani Grahovar koja je nesebično darovala svoj rad u humanitarne svrhe i omogućila Antoniji da na divan način predstavi sebe i svoju zemlju. Silno nas zanima u čije ruke je otišla mandala, ali ime kupca još nismo saznali. Čim doznamo, javit ćemo – kaže organizatorica izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek.

 U Londonu na izboru za Miss svijeta ovih dana je raspored aktivnosti ispunjen je do zadnje minute. Naime, započele su intenzivne probe koreografija koje će se izvoditi na finalnoj večeri 14. prosinca u glasovitoj dvorani ExCel, a organizatori poručuju da se ulaznice za taj spektakl fantastično prodaju i da očekuju maksimalnu popunjenost. 

Komentari (3)
  • lijepa je cura ali sve su nekako iste

    2. 12. 2014,   18:24
  • Još jedan uspjeh naše misice....valjda neće ostati samo na tome. Bez treće nema sreće, znači mogla bi daleko dogurati....nek joj je sa srićom.:))..

    2. 12. 2014,   17:10