Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvatskoj zvijezdi pozlilo je za vrijeme snimanja talent showa

Poznata internetska zvijezda u prvoj epizodi Videostara jedva je preživjela slatki izazov. Umjesto da se oduševio okusom, The Sikrt je skoro 'izgorio'

 

Vode, treba mi vode!, zapomagao je Filip Dejanović poznatiji kao The Sikrt. Poznatom youtuberu pozlilo je na snimanju prve emisije najzabavnijeg on line talent showa Videostar. Jedva je preživio Hot Stuff Izazov sa čokoladicom iznenađenja, a malo bolje su prošli ostali finalisti prošlogodišnjeg Videostara, Gloria i LayZ.

Na snimanju prve epizode Videostara lansirali smo voditelje showa, Petru i Davora iz TheLazyWAVE-a, u svemir, a što su tamo vidjeli pogledajte u prvoj epizodi Videostara.

Ne propustite pogledati emisiju svakog četvrtka u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

Saznajte i koje su kategorije u kojima možeš zabljesnuti poput prave zvijezde pa ne čekaj, snimi video do tri minute i prijavi se na videostar.joomboos.hr.

Zvjezdano JoomBoos nebo te čeka kao i 10.000 kuna vrijedna statua, putovanje u Hollywood i super ugovor sa JoomBoosom koji će te naučiti kako ostvariti profesionalnu karijeru youtubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada. 

Tema: JoomBoos

Komentari (26)
  • Moj sin ima 7 godina i jednom je pogledao ovaj đumbus i rekao tata ovi su skroz nezanimljivi,šta oni to rade?eto kad vam klinac od 7 godina to kaže onda nemamo šta dalje komentirat

    5. 10. 2017,   21:35
  • ajme skočite sa mosta....

    5. 10. 2017,   21:16
  • da sutra procitam vijest da je ovaj projekt ukinut i sva sredstva su prebacena da lazni vojni invalidi i lazni branitelji mogu igrat listiće u kladionici, ne bi mi bilo krivo.

    5. 10. 2017,   22:44