Obavijesti

Show

Komentari 13

HTV je ukinuo 'Milijunaša', a Filipović ne žali ni za čim

HTV je ukinuo 'Milijunaša', a Filipović ne žali ni za čim
6

Tariku su s HTV-a ponudili da se natječe u showu 'Zvijezde pjevaju', no kaže kako vjerojatno neće moći sudjelovati zbog mnogih obveza u kazalištu

VIDEO

Tarik Filipović (38) vodit će kviz “Tko želi biti milijunaš?” do ljeta, jer tad HTV-u ističe licenca za taj, prema istraživanjima, najpopularniji kviz svih vremena.  “Milijunaša” je vodio šest sezona. Imao je honorar od 35.000 kuna na mjesec.
- Meni nije dosadilo voditi taj kviz, naprotiv, uživao sam. To je divan dio mog života - rekao nam je Tarik. Najveći dobitak od showa mu je, kaže, osmijeh sretnih natjecatelja.
- Moja plaća u kvizu nije bila velika. Sve čega se prihvatim volim raditi. Moj posao je gluma, televizija je izlet. Svjestan sam da mnogo više ljudi gleda televiziju nego što ide u kazalište - kaže Tarik. Privilegije zbog slave, poput puštanja preko reda dok stoji u banci, ne iskorištava.
- I ako me puste preko reda, ne idem. Na račun popularnosti neke sam poslove izgubio, neke i dobio. Svjesno sam išao u sve to. Ne žalim ni za čim - kaže Tarik. On sam nikad nije razmišljao o tome da se prijavi u kviz znanja, a da osvoji milijun kuna isplatio bi kredit. HTV će “Milijunaša” na jesen zamijeniti kvizom “1 protiv 100”, koji je vodio Tarik.
- Koliko znam, kviz će se emitirati. Vodio sam ga i prije, jedino ako se nešto ne promijeni. Podjednako se dobro osjećam u oba kviza - kaže Tarik. U rujnu prošle godine Tarik je zbog izjave: “Ta bolnica u Klaićevoj trebala bi biti cijela u zlatu koliko su dobili humanitarne pomoći... ne znam gdje je završio sav taj novac” umalo dobio otkaz. Kaznili su ga, navodno, s 45.000 kuna, koje je uplatio dječjoj bolnici.

TARIK ĆE SUDJELOVATI U SHOWU 'ZVIJEZDE PJEVAJU'?
Tariku su ponudili da se natječe u showu “Zvijezde pjevaju”, koji  će se početi emitirati u ožujku.
- Vrlo rado bih sudjelovao, no bojim se da neću imati vremena zbog obveza u kazalištu - kaže Tarik. Prije dvije godine pjevao je na koncertu “Da sam ja netko... Indexi i prijatelji”.

ODUSTAO JE OD MILIJUNA
Profesor Nenad Mudrinić iz Velike Gorice otvorio je petnaesto pitanje u “Milijunašu”. “Poharao” je kvizove “Milijunaš”, “1 protiv 100” i “Najslabiju kariku”. Ukupno je osvojio 650.000 kuna. Iznose iz prva dva kviza potrošio je na obnovu svoje kuće.

MIRKU PITANJA POSTALA PRETEŠKA
Žao mi je zbog toga jer obožavam kvizove, kaže Mirko Miočić koji je u “Milijunašu” osvojio 32.000 kuna. Tvrdi da su pitanja u ovoj sezoni postala preteška jer televizija štedi zbog krize. I sam dva puta kao džoker zovi nije znao odgovor za 16.000 kuna.

ŠTO JE HUSO-HUSO?
Student Krešo Lilić (26) iz Rtine kraj Zadra nije znao da je “huso-huso” latinski naziv za ribu. Kući je otišao s 32.000 kuna. Priznao je da mu se u tom trenutku zacrnilo pred očima, ali nije imao izbora. Rekao je da je morao ići na sve ili ništa.

MIRA RADI U PRAVOSLAVNOJ GIMNAZIJI...
Nedugo nakon osvojenog milijuna Mira Bičanić (37) se iz Virovitice preselila u Zagreb, gdje je kupila stan. Počela je tražiti posao preko natječaja. Radila je u Poljoprivrednoj školi, a danas radi u zagrebačkoj Pravoslavnoj gimnaziji kao profesorica hrvatskog jezika.
- Uživam u svom poslu jer ga smatram jako važnim i odgovornim, i u tom smislu “trošim” se maksimalno - izjavila je Mira Bičanić. Dodala je da uspjeh u “Milijunašu” ne smatra velikim i važnim da bi postala prepoznatljivom ili zvijezdom.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija