Obavijesti

Show

Komentari 0

Hugh Jackman je još jednom pokazao svima kakva je 'faca'

Hugh Jackman je još jednom pokazao svima kakva je 'faca'
7

Kako bi nam pokazao koliko je istinski film koji dolazi, Jackman je zajedno s drugim glumcima iz filma odglumio cijeli foršpan, bez imalo posebnih efekata ili ostalih filmskih čarolija

VIDEO

Jedna od glavnih poruka filma 'Najveći showman' jest ona da se nemoguće može ostvariti ako vjeruješ u sebe. A kako je rekao P.T. Barnum, glavni lik filma (glumi ga Hugh Jackman), 'Svatko od nas je poseban i nitko nije isti kao netko drugi'.

Zahvaljujući tom velikanu show bussinessa stvoren je svijet zabave kakvog danas poznajemo. Spremite se za nešto izvanredno, jer nakon što pogledate ovu filmsku čaroliju nećete ostati ravnodušni.

A kako bi nam pokazao koliko je istinski film koji dolazi, Jackman je zajedno s drugim glumcima iz filma odglumio cjelokupan foršpan, bez ikakvih posebnih efekata ili ostalih filmskih čarolija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pogledajte impresivan video

Osim tog videa, glumac je cijelo vrijeme na svojem Twitteru objavljivao tvitove u kojima je pokazivao napredak svojih vještina koje su mu trebale za film. Dok neki glumci apsolutno sve rade gotovo isključivo uz pomoć kompjuterskih animacija ili majstora iz odjela specijalnih efekata, Jackman je jedan od onih koji očigledno žele sve napraviti 'po starinski'.

Pogledajte njegovu vještinu

Uz Hugha Jackmana, u filmu glume Zac Efron, Rebecca Ferguson, Zendaya te Michelle Williams. Film donosi glazbene poslastice koje su napisali Benj Pasek i Justin Paul, dobitnici Oscara za glazbu u prošlogodišnjem hit mjuziklu 'La La Land'.

'Najveći showman' u distribuciji Blitza stiže u kina 28. prosinca, a samo najbrži će ga moći pogledati u sklopu Trés chic večeri 21.12.2017. Što se tiče filmskih naslova, kraj godine nije mogao imati ljepši kraj: 'Najveći showman' je film s kojim morate ispratiti ovu godinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode