Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hugh Jackman pokazao nam je jednu od najboljih 'fotki' ikad

None Foto: Pixsell

Iako niti jedan od njih trojice ne glumi u djelima ostalih glumaca, mi bismo rekli da je fotografija Hugha Jackmana ona koja nam budi nadu da će se takva suradnja jednom dogoditi

Dok mi željno iščekujemo novi nastavak avantura najmoćnijeg Kanađanina, Wolverinea, Hugh Jackman nam svojim fotografijama budi maštu. Tako je glumac na svojem računu na Twitteru objavio fotografiju iz nadolazećeg filma.

Foto: Twitter/Screenshot2

No premda je ta fotografija stvarno odlična, ona koja je danas nama zapela za oči jest 'fotka' kojom se glumac pohvalio da sjedi u društvu Bonda i Deadpoola, dakako, uz sebe kao Wolverinea.

Jasno, na fotografiji su Pierce Brosnan i Ryan Reynolds, s kojima Jackman ne surađuje trenutačno niti na jednom projektu, no s kojima je prijatelj. Kako nam ta fotografija izgleda, malo se drugih fotografija s njom može nositi. Ipak, na koliko fotografija se nalaze Bond, i Deadpool, a i Wolverine?

Pierce Brosnan odustao je davno od Bonda te se bavi što poslom oko spašavanja okoliša što glumom u pokojem filmu. Hugh Jackman ove godine glumi u posljednjem dijelu sage o Wolverineu, 'Loganu', koji u naša kina dolazi početkom ožujka, dok je Ryan Reynolds zabavljen svojim nastavkom izvrsnog prošlogodišnjeg filma, 'Deadpool'.

Tema: FILM

Komentari (5)
  • Hugh Jackman-❤❤❤❤Super Macan!Ma gdje me nađe!😉Zgodan ..Zgodan ...Zgodan.... Šarmantan..ma dobro eto i glumac je i faca i kažu nije ni kao čovjek loš...sve je to meni supeeer ..ali da ..nisam još rekla da je zgodaaan 😆😆😆Pravi muškarac🤗😎 Da da dooobro i nije u cvijetu mladosti,ali ni nebi bio tako muški da je premlad! MUŠKI PRIMJERAK Numero UNO!!👑

    17. 1. 2017,   14:56
  • https://youtu.be/L3z39MBeyGw recimo..

    17. 1. 2017,   14:59
  • Tri razlicite generacije frajera u Hollywoodu u jednoj slici....

    17. 1. 2017,   16:35