Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Huljić je obradio Oliverov hit: Nitko više neće pjevati kao on

None Foto: Pixsell 11

Glazbenik, tekstopisac i glazbeni producent Tonči Huljić iznenadio je brojne obožavatelje koji su ga 'nagradili' brojnim pozitivnim komentarima na društvenim mrežama

Jedan od najvećih hitmejkera u Hrvatskoj Tonči Huljić (57) odlučio se na jedan poseban pothvat u svojoj karijeri. Naime, obradio je hit pokojnom glazbenog velikana Olivera Dragojevića 'Dva put san umra'.

– Ovo je novo čitanje pjesme. Nitko je više nikad neće otpjevati na način na koji ju je pjevao Oliver, ali kao autor odlučio sam pokazati publici kako ova pjesma može zvučati u instrumentalnoj verziji uz orkestar i zbor – rekao je Tonči koji je ovom obradom najavio početak suradnje s orkestrom Zagrebačke filharmonije i Akademskim zborom "Ivan Goran Kovačić".

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Glazbenik, tekstopisac i glazbeni producent iznenadio je brojne obožavatelje koji su ga 'nagradili' brojnim pozitivnim komentarima na društvenim mrežama.

NAGRADA MILJENKA SMOJE Vesna Dragojević: 'Oliver je po cijele dane gledao Malo misto'

- 'Bojim se da će neki ljudi shvatiti Huljićevu veličinu kada bude prekasno. Meštar od glazbe!', 'Mislim da se Oliver sada osmjehuje, divota!', 'Prekrasna pjesma bravo Tonči samo mogu reći Oliver nas negdje gleda i sada mislim da se osmjehuje' - samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Foto: Pixsell/Matija Habljak

Pjesma je prvi put objavljena 1995. godine na Oliverovu albumu "Vrime". Tekst potpisuje Vjekoslava Huljić, glazbu Tonči , dok je za orkestraciju zadužena njihova kći Hana

 Pratite nas na našem Instagram profilu!  

POZNATO IME NOVE KRALJEVSKE BEBE? Evo tko je inspirirao Meghan i Harryja

Komentari (23)
  • OLI je jedan i jedinstven. Kralj naših balada.

    22. 2. 2019,   11:51
  • dobra obrada ali original je ipak original..

    22. 2. 2019,   11:47
  • Huljić je umjetnik, ne samo glazbenik, nego umjetnik. Govorim to godinama, valjda će jednog dana dobiti priznanje koje zaslužuje za sve ove godine djelovanja.

    22. 2. 2019,   13:43