Obavijesti

Show

Komentari 21

Huljić je paraolimpijcu ostvario san: Zapjevali skupa u showu

Huljić je paraolimpijcu ostvario san: Zapjevali skupa u showu
5

Emocija ni u novoj epizodi showa 'Zvijezde - ljetni hit' neće nedostajati, kao ni nekih priznanja. Đuro će tako otkriti koja ga natjecateljica podsjeća na njegovu suprugu

VIDEO

Nakon što je žiri glazbenog showa 'Zvijezde - ljetni hit' poslušao 60 audicijskih nastupa kandidata, odabrali su samo njih deset koji će ove subote od 20.15 sati nastupiti u šestoj epizodi RTL-ova showa. Izbor nije bio nimalo lagan, ali peteročlani žiri kojeg čine Tonči Huljić, Nina Badrić, Petar Grašo, Branko Đurić Đuro i Andrea Andrassy, uspio je po svojim kriterijima reći tko su najbolji kandidati za ljetni hit.

Kao što su već naglašavali, tražili su ne samo glas koji će ih oboriti s nogu već i karizmu i scenski izričaj jer sve to zajedno osobu čini zvijezdom. I dok će neki kandidati, i to po drugi put, potpuno očarati žiri, Tonči će u ovoj epizodi neustrašivom Lovri ostvariti san - otpjevat će s njim pjesmu u duetu. Podsjetimo, kad je u prošlim epizodama nastupio kandidat Lovro Dokić, inače skijaški paraolimpijac, Huljić je zaplakao. Emocija dakle ni ovaj put neće nedostajati, kao ni nekih priznanja. Đuro će tako otkriti koja ga natjecateljica podsjeća na njegovu suprugu.

Desetero najboljih koji se bore za ljetni hit su:

Zagrepčanin Lucijan Janko Krnić, završio je školu za kemijskog tehničara, ali sebe u budućnosti vidi na Muzičkoj akademiji te kao uspješnog pjevača. U show 'Zvijezde - ljetni hit' prijavio se jer smatra da je to dobra prilika za izlazak na glazbenu scenu. Inače je ljubitelj rocka, jazza i klasike, a omiljeni glazbenik mu je Alex Turner. Svira gitaru i saksofon, a nedavno je počeo svirati i klavir. Prva asocijacija na ljeto mu je more, zabava i dobro društvo.

Lina Pejovska (16) dolazi iz makedonskog Skopja, gdje je već nastupala na festivalima, a sudjelovala je i u Pinkovim zvjezdicama u Srbiji. Svoje obrade glazbenih hitova redovito diže na YouTube, a cover pjesme 'Savršen par' pogledan je već 2,2 milijuna puta! Za pet godina se vidi se na pozornici kao slavna pjevačica, a nada se da će nakon toga ostvariti i svjetsku karijeru. 
Na ovaj show prijavila se jer se voli natjecati te smatra kako je to dobar način da se za nju i njezin glas daleko čuje. Cijeli je svoj život, rad i trud usmjerila prema jednome cilju - da postane popularna pjevačica. 'Društvena, pozitivna i interesantna osoba', riječi su kojima se Lina opisuje. Iako priželjkuje pobjedu, kaže kako je poraz ne može zaustaviti na njezinu putu.

- Ako je poraz fer, to mi je samo motiv da radim što više - objašnjava.

Filomena Puljiz (20) iz Solina, kao i većina kandidata, želi postati najveća regionalna zvijezda i rasprodavati koncertne dvorane. Trenutačno se priprema za upis na Muzičku akademiju, a osim glazbe strast joj je i gluma. Smatra kako se do cilja može doći samo napornim radom.

- Spremna sam žrtvovati društveni život jer mislim da se do cilja može samo uz red, rad i disciplinu, što znači da nema prostora za pijanke i partijanje - kaže. Uz nju je uvijek majka koja je podržava u svemu i koju smatra najvažnijom osobom u životu.

- Isus i majka. Isus: spasitelj svijeta i majka: donila me na ovaj svit - pojasnila je.


Danilo Stankić (22) dolazi iz mjesta Kikinda u Srbiji, a kako kaže, jednog dana se probudio, spakirao stvari i došao u Hrvatsku, bez puno razmišljanja. Danilo pleše balet od malih nogu, a osim baleta, bavi se i glumom te trenutačno glumi u kazalištu Komedija, gdje je dobio angažman na pune dvije godine u mjuziklu! Iako se ne bavi toliko pjevanjem koliko glumom želio je novi izazov u životu.Od nagrada osvojio je prvo mjesto u suvremenom plesu na Internacionalnom natjecanju u Rumunjskoj 2015. Prvo mjesto u suvremenom plesu i drugo mjesto u hip-hopu na Državnom natjecanju u Zrenjaninu 2015. godine.


Armin Malikić (27) dolazi iz Tuzle. Apsolvent je na Medicinskom fakultetu, a za sebe kaže da je oduvijek bio drugačiji od ostalih. Do sredine 2018. radio je na brodu kao pjevač i priznaje da mu je to vrijedno iskustvo koje ga je promijenilo. Armin piše i sklada svoje pjesme i sebi je najomiljeniji pjevač. Iako trenutačno nije u vezi, kaže da uvijek boluje od ljubavi.


Ivan Vidović (20) dolazi iz Metkovića. Nakon srednje škole godinu je dana proveo na vojnoj obuci i postao profesionalni vojnik. Shvatio je kako vojska nije ono što želi pa sada studira građevinu. Ima 3 mlađe sestre od kojih je najpovezaniji s najmlađom zbog koje često putuje kući. Svira gitaru i pjeva u različitim bendovima. Gradi se kao influencer i ima čak fotografkinju koja prati svaki njegov korak ne bi li ga fotografirala. Snima obrade popularnih pjesama i spotove za iste. Bavi se ekstremnim sportovima, ronjenjem i trčanjem maratona.


Dženana Manov (25) stiže iz Sarajeva. Radi u marketinškoj agenciji, no svoj bi posao najradije zamijenila svjetlima pozornice. Uz pjevanje voli i glumu, ali u njezinu gradu nema baš puno prilike za to. Najvažnije osobe u životu su joj mama i sestra, koje smatra i najboljim prijateljicama. Sebe smatra velikim borcem, vrijednom i upornom osobom. Najviše sluša strani pop i RnB, a omiljena joj je glazbenica Lady Gaga. Dženana  je dosad javno nastupala samo na školskim priredbama, Sudjelovanjem u showu želi pobijediti samu sebe i kočnice koje ima u glavi. 

- Imam jedan san cijeli svoj život, uvijek sam strepila i bojala se, ali sada mislim da je vrijeme i da sam skupila dovoljno hrabrosti slijediti svoj san - ističe.


Andrea Kadić (18) dolazi iz Gundinaca pored Slavonskog Broda. Nakon srednje škole željela bi upisati psihologiju. Voli blues, RnB i pop glazbu, a najdraže pjevačice su joj Beyonce, Aretha Franklin i Amy Winehouse. Sebe opisuje kao pametnu, zabavnu i humorističnu osobu. U show se prijavila jer se želi zabaviti i steći nova iskustva, a očekuje da će uživati u svakom trenutku tijekom natjecanja. Za pet godina, ističe kratko, vidi se na – pozornici.


Dominik Heštera ima 26 godina, po struci je vozač, a dolazi iz mjesta Hercegovac u blizini Bjelovara. Sa 20 godina odlučio je iz svog mjesta otići u Rijeku i svirati na ulici. To mu je, priznaje, promijenilo život i otvorilo brojne glazbene ponude. Svirajući je upoznao i svoju suprugu s kojom je nedavno dobio kćer. Dominik se već natjecao na glazbenim showovima, a najviše je dogurao do polufinala.


Tara Bičević (22) iz Malog Lošinja trenutačno studira menadžment u turizmu u Opatiji, ali želi ostvariti pjevačku karijeru pa živi u Zagrebu gdje s bratom i njegovim bendom nastupa na raznim mjestima. Osim toga, Tara sama nastupa u jednom makedonskom restoranu u Zagrebu. Najdraži su joj glazbenici Željko Samardžić, Tony Cetinski, Petar Grašo, Celine Dion i Enrique Iglesias. Kaže kako se za pet godina vidi na estradi, a upravo se zato i prijavila u ovaj show. Iskrenost, izgled i pamet su, kako kaže, tri najvažnije stvari u životu kojima se ponosi. Najveća podrška u životu joj je upravo brat koji ju je nagovorio da se prijavi u show.
 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba