Obavijesti

Show

Komentari 16

Huljić mu je napisao hit, pa ga fanovi već 'opsjedaju' s njim...

Huljić mu je napisao hit, pa ga fanovi već 'opsjedaju' s njim...
7

Iako još nema mentora koji će mu pomoći graditi karijeru smatra da se od Nine Badrić i Branka Đurića Đure može puno naučiti. Objašnjava kako bi mu bilo zadovoljstvo kad bi s njima mogao raditi i u budućnosti

VIDEO

U finalu showu 'Zvijezde - ljetni hit' pobjedu je odnio Armin Malikić (27) iz Tuzle koji je već nakon prvog nastupa osvojio srca žirija, ali i gledatelja. Arminu je u čast pobjede ljetni hit 'Ja bi tija bit' napisao Tonči Huljić (57). Time je osvojio 50 tisuća kuna, ali i  nastup na Splitskom festivalu gdje će premijerno izvesti svoju prvu pjesmu. 

- Osjećaj je super. Opušten sam i radujem se morskoj klimi. Nadam se da će vrijeme biti lijepo i da će biti zabavno - objasnio je Armin. Istaknuo je da prije nije pratio Splitski festival, ali da zna kako su mnogi veliki pjevači pjevali na toj pozornici. 

- Zato mi je drago što imam tu priliku i s nestrpljenjem čekam nastup - pohvalio se pobjednik showa. Iako još nema mentora koji će mu pomoći graditi karijeru smatra da se od Nine Badrić (46)  i Branka Đurića Đure (57) može puno naučiti. Objašnjava kako bi mu bilo zadovoljstvo raditi s njima. Sada kada su se dojmovi slegli plan mu je promovirati singl te raditi na novim pjesmama.

Pobjednik Armin: 'Nikad nisam pristao na nemoralnu ponudu'
Pobjednik Armin: 'Nikad nisam pristao na nemoralnu ponudu'

- Volio bih snimati još, rad u studiju me zabavlja - otkrio nam je Malikić koji će ljeto provesti radno, ali kaže da će naći vremena i za odmor. Nada se da će bar tjedan dana biti na moru.

- Želim se malo odmoriti i sunčati, da napunim baterije - rekao je Armin. No osim glazbe i odmora Tuzlak će uskoro diplomirati ma Medicinskom fakultetu. Zbog studiranja je morao pauzirati i glazbenu karijeru, a medicina ga je naučila najtežim životnim lekcijama.

- Za muziku živim, a toliko puta sam odbio glazbene prilike zbog učenja. Ipak, tko odustane ne dođe do kraja - kaže Armin. Osim što se posvetio glazbi i fakultetu, Malikić nakon showa 'Zvijezde - ljetni hit’ sve više vremena provodi i na društvenim mrežama.

- Nakon showa povećao mi se broj pratitelja. Poruke mi šalju i djevojke i dečki, i stariji i mlađi - kaže. Obožavatelji su toliko zavoljeli njegov ljetni hit, pa nam se Armin pohvalio da su mu već počeli slati videozapise kako pjevaju njegovu pjesmu. 

Srce mu ipak još uvijek nije osvojenom, a baš poput pravog Lava, Armin pada na komplimente. Najveća podrška su mu prijatelji i obitelj, a priznaje kako je bilo trenutaka kada nitko nije stajao iza njega. 

- Tada sam shvatio da čovjek prvo treba voljeti sebe kako bi u nečem i uspio - istaknuo je talentirani mladić.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao