Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Huljić: 'Nisam vjerovao da ću se oženiti. Teška sam osoba...'

None Foto: PIXSELL 14

'Toliko sam teška osoba i nijedna druga ne bi mogla da bude uz mene, a da ne odustane. Nisam vjerovao da ću se ikada oženiti', priznao je Huljić koji je 32 godine u braku sa suprugom Vjekoslavom

Tonči Huljić (58) suprugu Vjekoslavu (55) upoznao je kad mu je bilo 18 godina. U braku su dobili sina Ivana (31) i kćerku Hanu (29). Kako je skladatelj nedavno istakao imao je sreće i vrlo malo pameti da se oženi, iako nije vjerovao da će se to ikada njemu dogoditi jer je, kako ističe, 'težak'.

Foto: Privatni arhiv/PIXSELL

- Vjerujete, da mi ona nije supruga, vjerojatno se nikada ne bih oženio. Toliko sam teška osoba i nijedna druga ne bi mogla da bude uz mene, a da ne odustane. Nisam vjerovao da ću se ikada oženiti, u mladosti sam bio zvijezda koja nije željela obaveze bilo koje vrste. Ipak, imao sam sreće i vrlo malo pameti da se oženim i naš brak je i danas stabilan - istaknuo je Huljić za Kurir. Pored silnih poslovnih obaveza, uspio je da pronađe vremena za opuštanje i rad na sebi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Probudim se, treniram, trčim. Imao sam problem s vratom i ispalo je da je to sve od joge i sada sam malo pauzirao sa tom rekreacijom, iako mi jako nedostaje - rekao je. Dodao je kako ujutro ustaje jako rano pa šeće i doručkuje.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

- Volim da sa suprugom i našom pudlicom popiti kavu. Imam pudlicu koja je luda za kavom, pa joj kap kave stavim na vrh prsta i dam joj, pa bude mirna. Kasnije idem u studio, ali ako mi se radi, radim, ako mi se ne radi, ne radim. U fazi sam kada radim uglavnom samo ono što mi se radi - pohvalio se. 

TONČI HULJIĆ U 24 PITANJA 'Moj najveći hit u karijeri ostat će 'Sve bi seke ljubile mornare'

U mladosti Vjekoslava je šetala po Rivi kad ju je spazio Tonči, ali i ona njega.

Foto: Srđan Ilić/Pixsell

- Prvo sam upala u njegove plave oči. U njima je pisalo da vrijedi plivati. Bio je zgodan, drugačiji, imao je ono nešto, onu karizmu što obara. Prohodali smo u ljeto. Ljeto još traje, a mi se volimo. Upoznali smo se jako mladi i nadam se da ćemo ostarjeti mladi. Često se pitam je li to bila providenca? Postoje ljudi s kojima si cijeli cjelcati. Treba biti svoja i svoj, ali i tvoja i tvoj - rekla nam je.

Ponosna je na obitelj, na ljubav i poštenje koju su njezinim sestrama Suzani i Brankici utkali roditelji. A najponosnija je na svoju djecu. Ivan i Hana su najbolje, kaže, što su Tonči i ona stvorili. Dan joj izgleda kako si ga sama organizira. Ujutro obično malo vježba, šeta s Tončijem ili trče.Popodne 'skokne' do mame i sestara, a najviše piše uvečer.

Foto: Privatni album/Pixsell

- Svaka je dio jednog trenutka, s težnjom da bude svevremenska. Pokušavam u svim pjesmama reći da nam ‘triba malo, da se volit znamo’. A to malo je i najviše i najdragocjenije što možemo živjeti. Tko ne zna da mu malo za sriću triba, ima još mnogo za učiti – priča Vjekoslava.

PLIJENILE POZORNOST Majka i kći Huljić pozirale u ljetnim haljinama: 'Kao sestre'

Poslije nekoliko desetljeća karijere, Tonči se posvetio klasičnoj glazbi i odlučio da u njegovom životu ona bude primarna u odnosu na stvaranje tuđih glazbenih karijera.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (20)
  • Majke mi pomislih da je od Vjekoslave mala Šušnjara na prvoj fotki...

    7. 11. 2019,   23:32
  • Gospoja Huljic ima dobra pluca! E, Tonci, blago tebi!

    8. 11. 2019,   06:35
  • Dobre dude

    8. 11. 2019,   07:25