Obavijesti

Show

Komentari 0

Huljić s filharmonijom oduševio Lisinski hitovima iz filmova...

Huljić s filharmonijom oduševio Lisinski hitovima iz filmova...
11

Uz dobro raspoloženog Tončija, večer filmske glazbe upotpunila je Zagrebačka filharmonija, Madre Badessa, Antonella Malis, Hana Huljić, i Akademski zbor Ivan Goran Kovačić

VIDEO

Skladatelj Tonči Huljić (57) bio je jako sretan. Na pozornici je svirao, ali i plesao. Osmijeh mu nije silazio s lica. Njegovo zadovoljstvo dijelila je i prepuna dvorana Lisinski, u vrlo otmjenoj atmosferi. 

Pokretanje videa...

02:29

Huljić je itekako imao razlog za veselje, jer samo najbolji skladatelji mogu se pohvaliti da njihov opus izvodi Zagrebačka filharmonija. Kad se njima još pridruži Akademski zbor Ivan Goran Kovačić i solistica Antonella Malis, onda je to pun pogodak. Filharmonija je u prvom dijelu koncerta izvodila glazbu iz filmova Harryja Pottera, Tko pjeva zlo ne misli, a u drugom su svirali pjesme Tončija Huljića iz popularnih televizijskih serija i filmova. Izvodile su se i pjesme koje je Huljić napisao za Maksima Mrvicu (44), grupu Bond, te druge glazbenike, a na pozornici su se s njim pojavili i Madre Badessa te Huljićeva kći Hana (29). 

GNK Dinamo - NK Lokomotiva

- Drago mi je vidjeti da još ima ljudi koji rade. Koji nisu spojili Uskrs, 1. Maj i nadolazeće praznike pa su došli u Lisinski – rekao je dobro raspoloženi Huljić. 

GNK Dinamo - NK Lokomotiva

Prije koncerta u predvorju velike dvorane Lisinskog publici je govorio o svom opusu. Producent Mel Bush njegov je glazbeni otac u crossoveru, a goleme uspjehe skladbi koje je prije izvodio može zahvaliti Zdenku Runjiću. Ispričao je kako su mu u srednjoj školi došao na praksu na Radio Split, gdje je i upoznao glazbenog velikana, koji je tad bio radijski urednik. 

Huljić: 'Nisam dao pjesmu Čoli, čuvao sam ju samo za Olivera'
Huljić:  'Nisam dao pjesmu Čoli, čuvao sam ju samo za Olivera'

Huljić je dodao je i kako je na njegovu molbu Oliveru napisao tri pjesme. U Lisinskom je premijerno izveo 'Dva put san umra' u novom aranžmanu za koju je sam napisao glazbu, a njegova supruga Vjekoslava stihove. Orkestraciju je radila Hana Huljić. 

GNK Dinamo - NK Lokomotiva

- Ovo je novo čitanje pjesme. Nitko je više nikad neće otpjevati kao Oliver, ali kao autor odlučio sam pokazati publici kako ta pjesma može zvučati u instrumentalnoj verziji uz orkestar i zbor – pojasnio je Huljić. 

GNK Dinamo - NK Lokomotiva

Kći Hana s njim je nastupala na pozornici, a supruga Vjekoslava (56) i sin Ivan (31) bodrili su ih iz publike. Na koncertu su se između ostalih pojavili i pjevač Dražen Žanko (67), voditeljica Ana Radišić (31) te glazbenik Boris Đurđević (46) sa suprugom Valerijom (36). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...