Obavijesti

Show

Komentari 29

Hurem pozirala s Jennifer pa je napali fanovi: 'Uništila si lice...'

Hurem pozirala s Jennifer pa je napali fanovi: 'Uništila si lice...'
7

Nisu svi obožavatelji bili kritični pa su neki od njih glumici napisali: 'Dvije prekrasne zvijezde', 'Previše ljepote na jednoj fotografiji', 'Hurem, najbolja si!'

VIDEO

Meryem Uzerli (35), koju hrvatska publika pamti kao Hurem iz serije 'Sulejman Veličanstveni', otišla je na koncert Jennifer Lopez (50) u Turskoj. Glumica je iskoristila priliku pa se fotografirala s pjevačicom, čime se 'pohvalila' na Instagramu.

Iako je fotka u kratkom roku prikupila preko 200.000 lajkova, zasjenile su je brojne kritike pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jennifer Lopez slavi 50. rođendan 02:51

'Meryem je potpuno uništila lice', 'Promijeni frizera', 'Jennifer koja je 15 godina starija izgleda bolje od tebe', neki su od komentara razočaranih fanova.

Ipak, nisu svi obožavatelji bili kritični pa su neki od njih glumici napisali: 'Dvije prekrasne zvijezde', 'Previše ljepote na jednoj fotografiji', 'Hurem, najbolja si!'. 

Ovo nije prvi put da su fanovi napali glumicu. Prije nekoliko mjeseci Meryem je na Instagramu objavila fotografiju iz djetinjstva koja je zaprepastila pratitelje. Na fotografiji se jasno vidi koliko se promijenila, a razlog je očit - plastične operacije kojima ni 'Hurem' nije mogla odoljeti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sweet16

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

- Bila si mnogo ljepša prije operacija - poručili su joj fanovi ispod fotke, a mnogi joj zamjeraju očito povećanje usana i pretjerano naglašavanje jagodica na licu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu