Obavijesti

Show

Komentari 36

Hus: Mario Petreković i doma voli ludovati i sve zabavljati

Hus: Mario Petreković i doma voli ludovati i sve zabavljati
8

TVOJE SRCE ZVUČI POZNATO Vođa Parnog valjka i otac Petrekovićeve cure Tene navija za zeta koji se hvali da mu piše pjesme za bend. Svi se dobro slažu

VIDEO

Mario Petreković (42) i dizajnerica Tena Hasanefendić (30) u vezi su pet godina, a zajedno žive u stanu njegove djevojke. Taj stan u središtu grada nekoć je bio glazbeni studio u kojem su nastajali hitovi Parnog valjka. Iako se Petreković hvali da je veliki zaljubljenik u stare napuštene tvorničke hale i tvrdi da stanuje u bivšoj zagrebačkoj tvornici Katran, ondje samo povremeno prenoći. Tenu je upoznao kao brucošicu. Dodao je da ga je osvojila mladošću. Zabavljač Mario kaže da se dobro slaže i s Teninim ocem Husom.

- Mario je pozitivac. On ne može drugačije nego zabavljati sve oko sebe, pa je takav i kod nas kad dođe u goste - rekao je Hus o budućem zetu. Dodaje kako gleda show “Tvoje lice zvuči poznato” i Mario mu je bio perfektan u svim transformacijama. Petreković kaže kako se s budućim puncem dobro slaže jer mu piše pjesme za nove albume. Budućoj punici Viki kupuje skupocjeni nakit, pa je tako pridobio i njezinu naklonost.

Bivši nogometaš usrećio je Mineu

Pjevačica je snimila provokativan spot za pjesmu “Potpisujem” s bivšim nogometašem Slađanom Ašaninom. U spotu se izmjenjuju intimne scene, a Minea (37) izjavila je tada da joj je Ašanin samo prijatelj. Ljubavnu vezu tek odnedavno ne skrivaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Screenshot

Giuliano i Kristina žele imati još djece

Giuliano je u braku s plesačicom Kristinom 11 godina. tajna dobrog braka, rekao je pjevač, jest u tome da ženi uvijek klima glavom. Kristina nije ljubomorna na obožavateljice. imaju sina Marka (10), žele još djece, a nije im strana ni pomisao o posvojenju.

Oni su samci, ali im stižu ponude, Baby Dooksu je dovoljno da ga cura ne tuče

Glumica Vanda Winter (30) bila je s pulskim glumcem Radom Radolovićem (30). Dvogodišnju vezu prekinuli su prošle godine. Zbog nje je iz Pule putovao u Zagreb samo kako bi je odveo u kino i nakon toga bi se odmah vratio kući. Prije njega Vanda je tri i pol godine voljela glumca Ozrena Opačića (34). Nekoliko su puta prekidali, a danas zajedno piju kavu. Glumica sad, tvrdi, nije u vezi, ali se za nju zainteresirao nogometaš Dinama Marcelo Brozović (21), kojem se svidjela na televiziji. 

Jasna Palić Picukarić (44) od supruga Tonija razvela se 2010. nakon 14 godina braka. Najveće veselje su joj djeca, kći Mara (13) i sin Mate (18), a zasad nije pronašla novu ljubav. 

Operni pjevač Ronald Braus (41) od javnosti vješto skriva svoje ljubavi. Voli se pojavljivati u društvu otmjenih dama, kao što su mu kolegice Nada Abrus (62) ili književnica Sanja Pilić (60). Često se i poljube nasred ulice, a zajedno idu u šoping što je Ronaldova velika strast. Poljupce s damama objašnjava izljevima veselja i dugogodišnjeg prijateljstva. 

Andrej Kreutz

Zagrebačka radijska voditeljica i komičarka Andrea Andrassy (29) tvrdi da nema dečka, a privlače je zgodni i duhoviti muškarci koji vole dobro pojesti i pogledati dobru seriju iz kreveta. Možda bi joj se mogao svidjeti kolega iz showa Baby Dooks (40) koji obožava kuhati i trenutačno je sam.

- Važno mi je samo da me cura ne tuče - opisao je glazbeni producent svoj tip idealne djevojke.

S bivšom partnericom Lidijom super se slaže i nemaju nikakvih trzavica. Zajedno odgajaju njihova šestogodišnjeg sina Maxa. Nije ga se dojmila tatina preobrazba u Marinu Perazić: “To nije moj tata”, rekao je dječak. Otac mu je objasnio da je to samo maskenbal.

Više ne pijem i ne drogiram se

Prije nego što je dobio sina Maxa, David Vurdelja, poznatiji kao Baby Dooks, kaže da se ‘pošteno veselio’. Otkad je postao otac, ne pije, ne puši ‘travu’ i ne drogira se. Nije se riješio samo jednog poroka, a to je hrana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju