Obavijesti

Show

Komentari 29

Hvale se jelkama: Veljača nosi šljokice, Sandra pozira u minici

Hvale se jelkama: Veljača nosi šljokice, Sandra pozira u minici
9

Brojne poznate Hrvatice objavile su na društvenim mrežama fotografiju svojih božićnih drvca i na taj način poželjele svojim obožavateljima sve najbolje povodom blagdana

VIDEO

Božićna atmosfera prenijela se i na društvene mreže pa su se tako brojne poznate Hrvatice odlučile pohvaliti božićnim jelkama. Jedna od njih je Severina (47) koja je pozirala ispred velikog hotelskog bora u crno-bijeloj odjevnoj kombinaciji te poručila obožavateljima sve najbolje. 

- Vjerujte svim svojim srcem u dobro i dobro će biti. Želim vam sretan Božić pun blagoslova - napisala je Severina ispod fotografije. Glumica i redateljica Jelena Veljača (38) badnju je večer provela u mirnoj kućnoj atmosferi u krugu najbližih. Veljača se također pohvalila svojim božićnim drvcem kojeg je okitila u crveno-bijelim tonovima. 

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (37) i njezina prijateljica Ivana Knöll (26) također su svojim obožavateljima odlučile čestitati Božić na originalan način. Snimile su kratki video u kojem se dobacuju pogledima, a njihovi fanovi nisu mogli maknuti pogled s dubokog dekoltea Celzijus koja se za Božić uvukla u kratku crvenu haljinu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:05

- Pokloni stižu. Tko je bio dobar ove godine? - upitala je Celzijus svoje pratitelje. 

Filmska i kazališna glumica Mia Begović (56) također je pozirala ispred drvca te poželjela svima sve najbolje. 

- Nazdravlje vam Badnja večer i blagoslovljen Božić. Duši mira, srcu ljubavi, tijelu okrepe. Od srca želim - poručila je Begović. 

Nogometaš Ivan Rakitić (31) i njegova supruga Raquel Mauri (29) zajedno sa kćerima Altheom (6) i Adarom (3) pozirali su ispred božićne jelke, a posebnu pažnju privukla je haljina Španjolke. Raquel na fotografiji nosi dekoltiranu svilenu crvenu haljinu, a ona je toliko dugačka da je supruga domaćeg nogometaša prekrila pola kauča.

- Sretni blagdani - stoji ispod fotografije koja je u kratko vrijeme prikupila skoro 300.000 'lajkova'. 

Pred božićnim drvcem pozirala je i naša najpoznatija bacačica diska Sandra Perković (29). Sandra je pozirala ispred jelke u traper minici, crnim čizmama do koljena i crnoj dočleviti. 

- Tiha noć, zvijezda iznad, pokloni ljubavi i nade. Sretan Božić vama i vašim obiteljima. Volim vas - poručila je Perković svojim pratiteljima. I tenisačica Donna Vekić (23) koja je nedavno viđena u društvu hrvatskog nogometaša Brune Petkovića (25), fotografirala se ispred božićne jelke u kratkoj bijeloj haljini. 

- Sretan Božić od moje obitelji, vašima - napisala je hrvatska tenisačica. 

Stilist Marko Grubnić okupio je cijelu familiju kako bi se fotografirali ispred jelke. Osim mame Branke, na fotografiji vidi i Markov otac, koji se inače ne pojavljuje na fotkama koje Marko objavljuje na profilima svojih društvenih mreža. U naručju mu sjede psići, koji su također imali svoju obleku. 

- Želim svima vama prekrasno i mirno Badnje večer, ispunjeno ljubavlju, srećom i zadovoljstvom. Sretan Božić želi vam moja obitelj - napisao je. 

Grubnići na okupu: Tata čuvao psiće, a Marko i mama pozirali
Grubnići na okupu: Tata čuvao psiće, a Marko i mama pozirali

Mama Branka odjenula je pripijenu bijelu haljinu, štikle i bundu, a cjelokupan stajling je upotpunila dugom ogrlicom. Marko je nosio odijelo i rastvorio je prve gumbe košulje pa su mu se vidjela prsa, a u rukama je imao gigantsku kuglicu za bor.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama