Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hvalila se kod Oprah: Jennifer Hudson izgubila 36 kilograma

None Foto: AFP/Pixsell 7

Dosad nije htjela otkriti koliko je smršavjela, no kraljica talk-showa ju je 'slomila'. Pjevačica i glumica jako je zadovoljna. Ponekad samu sebe ne prepozna u ogledalu

Proslavila se 2004. kao finalistica showa 'American Idol', 2006. osvojila je Oscara za sporednu ulogu u filmu 'Dreamgirls', Zlatni globus i brojne druge nagrade. Sva priznanja koja je dobila rezultat su talenta i rada jer Jennifer Hudson (29) dosad nije bila tipična ljepotica kojoj bi se moglo reći da uspjeva zbog atraktivnog izgleda. U kolovozu 2009. rodila je sina i nakon toga nije bila zadovoljna svojim izgledom. Obećala si je da će preuzeti kontrolu nad svojim tijelom i prehrambenim navikama. 

Pristupila je programu Weight Watchers i oduševila se. Dosad je izgubila čak 36 kilograma. Točnu brojku nije htjela otkriti kad god su je mediji pitali, no kraljica talk-showa Oprah Winfrey (57) uspljela ju je 'slomiti'.

- Ovo sam potpuno nova ja. Ponekad ne prepoznajem samu sebe - rekla je Jennifer koja je jako zadovoljna svojim izgledom. 

Sama si priprema hranu i redovito se bavi tjelovježbom kako bi joj tijelo bilo čvrsto i gipko. Postala je glasnogovornica Weight Watchers programa.

Pjevačica i glumica je 2008. izgubila majku, brata i nećaka. Hladnokrvno su ubijeni, a od strašnog gubitka oporavila se prisjećajući se riječi koje joj je majka uvijek govorila.

Ne plači, budi jaka, to mi je majka uvijek govorila, rekla je Jennifer i dodala kako ne prođe dan da se ne sjeti tragedije koja se njenoj obitelji dogodila. 

Komentari (22)
  • Slatka je!

    11. 2. 2011,   09:49
  • Zdrav način života uz tjelovježbu koliko god vam to životni ritam dopušta bi trebao biti sastavni dio života, a danas se gubitak kila maltene pa stavlja bok uz bok dobitnicima nobela po velicini uspjeha. Zatvori usta, smanji porcije i šetaj svaki dan pa će se rezultati i pokazati. Normalno da selebriti koji ima svitu oko sebe da se brine o svemu može cijeli dan provesti gledajući da li je pojela 5 kom mahuna ili 10 6 puta dnevno

    11. 2. 2011,   10:01
  • bravo, lijepa žena,velik uspjeh je skinuti 36 kila... dobra poruka drugima da ne postoji čarobna pilula koja će to odradit za tebe, ne shvaćam kako ljudi u današnje doba nisu shvatili jedinu formulu, a to je smanji unos i povećaj potrošnju, sva mudrost je u tome...

    11. 2. 2011,   11:05