Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I demoni imaju svoje demone: Lovac na zlo će ih sve riješiti

None Foto: Facebook/Screenshot 5

Rođen u sjeni apokalipse, predskazani je donosioc Sudnjeg dana. Ali svatko svoju sudbinu može promijeniti, pa je to i on učinio. Smak svijeta više ne ovisi o njemu

Franšiza o demonu koji lovi demone, 'Hellboy', nije nikada bila financijski značajno uspješna, no oba filma su privukla kako pažnju kritike, tako i ljubav obožavatelja stripa. Za to je u mnogočemu bio odgovoran scenarist i redatelj Guillermo del Toro, uz impresivnu glumu Rona Perlmana.

NOVA SEZONA STIŽE 'Star Trek: Discovery': I Spock se priključio ratu za budućnost

Stoga je podosta mnogo ljubitelja serijala bilo jako nezadovoljno kada je Guillermo del Toro bio izbačen iz ekipe koja bi snimala treći film. Nakon tog čina, Perlman je sam odustao, ne želeći raditi na nastavku koji ne uključuje del Tora. Premda se činilo kako to znači kraj za sve, reboot serijala, tijekom kojeg je film pretvoren u 'film s oznakom R', ipak je krenuo sa snimanjem, s redateljem Neillom Marshallom na čelu svega, a Davidom Harborom u glavnoj ulozi.

Harbour, glumac poznat po svojoj ulozi u seriji 'Stranger Things', se fizički transformirao u moćnog lovca na natprirodno. Time je ipak umirilo bijesne obožavatelje diljem interneta, te je dao mnogima nadu kako vjerojatno dolazi dobar film, premda nema del Tora niti Perlmana.

Neil Marshall, redatelj jednih od boljih epizoda 'Igre prijestolja' te autor odličnih filmova 'Dog Soldiers' i 'The Descent', već je dokazan na polju horora, pa je njegovo imenovanje na čelo projekta također utišao mnoge prigovaratelje. Doduše, tijekom produkcije pojavio se problem s 'rasizmom', kada je Ed Skrein dobio ulogu Amerikanca azijskog podrijetla, Bena Daimioa. Skrein se povukao sa snimanja, a na njegovo je mjesto došao Korejac Daniel Dae Kim.

ITV DOWNTON ABBEY Vlastelini su se vratili: Obitelj Crawley još jednom je s nama

Uz Davida Harboura i spomenutog Kima u filmu nastupaju i Ian McShane u ulozi Hellboyjevog oca Trevora Bruttenholma, Milla Jovovich u ulozi vještice Nimue te Sasha Lane koja glumi Alice Monaghan.

Foto: Facebook/Screenshot

Premda je film imao iznimno optimistično postavljen datum objave u ovom mjesecu, kako je sa snimanjem završio tek proteklog studenog, svima je jasno bilo kako niti taj datum, niti neki u skorašnjim mjesecima nije realističan. Trenutačno 'Hellboy' u kina dolazi 12. travnja 2019., ali posve je moguće da će i taj datum biti odgođen za koji tjedan ili mjesec.

Što vam donosi horoskop za sljedeću godinu: Evo koji će vam biti sretan broj kojim se morate voditi

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!