Obavijesti

Show

Komentari 7

I Lady Di i Meghan upoznale su prinčeve preko bliskih osoba

I Lady Di i Meghan upoznale su prinčeve preko bliskih osoba
13

Harry i Meghan Markle pred oltar će stati 19. svibnja u kapeli St. George u dvorcu Windsor. Ceremonija će početi u podne, a sat vremena nakon, novovjenčani par prolazit će s kočijom kroz ulice Windsora

VIDEO

Lady Diana Spencer i princ Charles (69) vjenčali su se 29. lipnja 1981., a ceremonija je bila u katedrali St. Paul. Televizija je izravno prenosila cijeli događaj koji je pratilo više od 750 milijuna gledatelja. Tradicija nalaže da se kraljevska vjenčanja moraju održati u Westminster Abbeyju, ali u njoj nije bilo dovoljno mjesta za sve uzvanike. 

Princess Diana 1991

Njihov mlađi sin, princ Harry (33) i glumica Meghan Markle (36) pred oltar će stati 19. svibnja u kapeli St. George u dvorcu Windsor. Ceremonija će početi u podne, a sat vremena nakon, novovjenčani par prolazit će s kočijom kroz ulice Windsora. Iako Harry ima nekoliko bliskih prijatelja, najvjerojatnije će izabrati brata za kuma. Njihovo vjenčanje također će se prenositi uživo na televiziji. 

Britain

Dvanaest godina stariji princ od Walesa i Lady Di, upoznali su se preko njezine sestre koja je jedno vrijeme čak i izlazila s njim. Njihov sin Harry svoju zaručnicu upoznao je na sličan način. Njegova prijateljici iz djetinjstva Violet von Westenholz, dogovorila im je spoj na slijepo. 

Commonwealth Day 2018

Na vjenčanju Lady Di i princa Charlesa prisustvovala su mnoga ugledna lica. Svi europski monarsi, osim španjolskog kralja Juana Carlosa, europski predsjednici, osim grčkog i irskog. Potvrđeno je da je i mladi par na vjenčanje pozvao utjecajne osobe, tenisačicu Serenu Williams (36), glumice Priyanku Chopru (35) i Tanyu Burr (28) te kanadskog premijera Justina Trudeaua. 

Profimedia

Odnos Diane i Charlesa počeo se raspadati krajem 80-tih, nakon samo pet godina braka. Mediji su otkrili kako naizgled idealni bračni par ima ljubavne afere. Charles navodno nikad nije ni prekinuo vezu sa svojom prvom djevojkom Camillom Parker Bowles (70) koja mu je nakon smrti Diane postala i zakonita supruga. Niti omiljena princeza nije bila vjerna svom suprugu, pisalo se o njezinoj aferi s instruktorom jahanja te ljubavnoj vezi s ragbijašem Willom Charlingom. Njezin tajnik nakon tragične nesreće kazao je da je prava istina da je broj njezinih ljubavnika bio mnogo veći. 

Britain

- Ljubila je bivšeg engleskog ragbijaškog kapetana Willa Carlinga, tjelohranitelja Barryja Mannakeeja, topnika Jamesa Hewitta, glasnogovornika Lotusovih automobila Jamesa Gilbyja te trgovca umjetninama Olivera Hoarea - rekao je njezin tajnik. Jedino je Jamesa potvrdio priču o ljubavnoj aferi s Lady Di, a kasnije je čak i unovčio napisavši knjigu o princezi.  

Profimedia

Diana je bila svjetski poznata humanitarka koja je svoj život posvetila pomaganju ljudima kojima je to najpotrebnije. Iako je prošlo 20 godina od tragične nesreće njezin humanitarni rad nastavio se preko udruge koja je dobila ime po njoj. Meghan je također aktivna humanitarka te se bori i za prava feministica i aktivistica. Njezini bliski prijatelji tvrde kako joj je oduvijek bio san pomagati bolesnim i siromašnima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'