Obavijesti

Show

Komentari 20

I. Marić zbog spavanja u štali htjela napustiti farmu

I. Marić zbog spavanja u štali htjela napustiti farmu
10

Bivšu 'feminemku’ razbjesnilo je što je izabrana za sluškinju. Htjela je otići s farme, ali ju je Dvina nagovorila da ostane. Svi teško podnose posao

VIDEO

Ovo nisu normalni uvjeti, kukala je Ivana Marić Kosmaču i Dvini. Gazda Alen proglasio ju je prvom sluškinjom. Bivšu “femminemku” pogodilo je što će idućih dana spavati u štali na gredama. Ako to odbije, u petak će biti poslana u eliminacijski dvoboj. Promrzla i gladna, Ivana je odlučila napustiti farmu. Utješila ju je Dvina, nakon čega je pjevačica odlučila ostati. U međuvremenu su ukućani počeli “tračati” Josipu. Farmerima smeta njena briga o količini hrane budući da nikome ne da jesti dok sama uvijek nešto gricka.
- Sisa svoje ćube - provalila je Aleks nasmijavši prisutne. Za razliku od Aleksandre, Stefany se udaljila od ostalih. Stanje u kući joj je teško palo zbog čega često plače. Prva veća svađa izbila je između “ljubavnika” Deena i Hane. Bosanska Paris smatra da se njezin rad u kući uopće ne cijeni. Nakon toga Hana je za stolom demonstirirala kako dama može ispustiti vjetar. Šokirani Kosmač kazao je kako je ovo prvi put da čuje ženu kako prdi. Svi su se “odvalili” smijati, a Drviš je nastavio ispuštati plinove.

UMJESTO CIGARETE 'MOTA’ SE DUHAN
Pušači su odmah pri dolasku na farmu dobili vrećicu s duhanom i nekoliko “rizli”. U motanju cigareta najbolje su se snašli Jelena Urukalo i Davorin Bogović. Farmeri svakim danom postaju sve živčaniji jer duhana ponestaje. Trudom će ga zaslužiti još.

BLATNJAVE ČIZME MORAJU SE ULAŠTITI
Farmeri su odmah pri dolasku dobili svoj par čizmi. Morali su ih označiti. Prije ulaska u kuću čizme se moraju detaljno oprati. Njima je zabranjen ulazak u spavaću sobu. Na higijenu najviše paze Yo i bosanska P. Hilton Hana, koju prljavština tjera na plač.

KOKOŠINJAC SE GRADI, ZVIJEZDE ŠTEDE JAJA
Mentor farmera Joža konjima je dovukao daske na farmu. One se moraju pravilno i u roku složiti kako bi kokošinjac bio funkcionalan. Uskoro stižu i kokoši. Ukućani se zasad hrane određenom količinom jaja koje su, da prežive, dobili od produkcije.

MORAJU ISKOPATI SEPTIČKU JAMU
Ukućani se već danima bore s lošom probavom. Imaju dva poljska zahoda koja još nisu u funkciji. Moraju iskopati septičku jamu kako bi normalno mogli na WC. Kako nitko od njih nije previše entuzijastičan zbog toga, nuždu trenutačno vrše u prirodi. Za razliku od muškaraca, djevojke se nisu oprale već četiri dana. Imaju tuš kabinu, ali kako je temperatura niska nisu se usudile koristiti je.

HRANA ZA 'PRVU RUKU’ JE POVRĆE I KRUMPIR
Krava još nije stigla, a svinjac se tek gradi. Zvijezde zasad preživljavaju jedući krumpir, palentu i povrće koje ih je čekalo kad su stigli. Najteže im pada bijela riža i mljeveni mak od kojih im se povraća. Imaju brašno od kojeg svaki dan prave svježi kruh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...