Obavijesti

Show

Komentari 26

I poznati plaču... Oni se nisu sramili pustiti suzu pred svima

I poznati plaču... Oni se nisu sramili pustiti suzu pred svima
1

Mnoge zvijezde su otvorile svoju dušu i pred kamerama otkrile životne drame. Često su zaplakali zbog bitke za skrbništvom, ljubavnih brodoloma ili pak samo od sreće

VIDEO

Teške životne priče i ljubavni brodolomi zadesili su i poznata lica, a njihovu ranjivu stranu zabilježile su kamere. Posljednje suze koje smo gledali bile su one zadarskog pjevača Mladena Grdovića (57), koji nije mogao sakriti emocije zbog nagrade na Splitskom festivalu.

- Poslije 35 godina... Toliko sam čekao prvu nagradu u Splitu. Hvala Hrvatskoj i svim dobrim ljudima iz dijaspore, plače mi se... Uvijek sam bio drugi, drugi, drugi..., ali napokon sam došao prvi. I fala svima na ovome, i gradu Splitu i svima vama novinarima koji ste me uvijek podržavali bez obzira na moje ispade, jer ja sam jednostavan čovjek, hiperaktivan, volim vas sve - rekao je Mladen Grdović dok je brisao suze.

Glazbenik Rajko Dujmić (61) slomio se u Exkluziv Tabloidu, a progovorio je o svojim prijateljima i kako ga je u životu zadesila samoća.

- Imam jako malo prijatelja, ali to je moja greška. Jako teško se nosim s tim, ja sam vuk samotnjak - rekao je Dujmić i nadodao kako mu je supruga sve u životu te da joj on pokušava vratiti svu ljubav koju mu ona daje.

Nije mogao zaustaviti suze i priznao je da mu prevelika emotivnost stvara probleme. Raznježi se na dobar film te ni onda ne može prikriti svoje emocije.

- Dobro je biti ja jer bi malo ljudi moglo nositi taj križ - rekao je ranjivi glazbenik koji rijetko skriva svoje životne probleme od javnosti.

Prije nekoliko godina svakodnevno smo pratili drame Gotovčevih, no najveća je bila ona kad je Simona (32) preko Glorije zaprijetila s razvodom svom tadašnjem mužu Anti (47). Tijekom intervjua slomio se nekoliko puta.

- Problem je što sam ja debil i jer je stvarno volim. Ona od mene radi sotonu po novinama - rekao je jecajući, a nadodao je kako mu prijatelji kažu da je papak jer je želi natrag.

Bivša supruga optužila ga je za orgijanje, viđanje s drugim ženama te napade i ljubomoru. On je to odbacio i optužio nju za nevjeru. S dadiljom Ksenijom pratio ju je, a scenu koju je zatekao nije htio ni prepričati. Ipak je popustio i nazvao je pred kamerom.

- Idemo na more da sačuvamo obitelj. Daj bar da se nađemo ili da te otpeljam frizeru - molio je Ante dok ga je nepopustljiva Simona odbijala.

Nakon burnog prekida s Josipom Radeljakom (72), zaplakala je i Vlatka Pokos (46). Bivši partner izbacio ju je iz stana na Cvjetnom trgu, a nju je optužio da je ošamarila njegovu kći Lanu. Iako je zbog prekida išla na psihoterapiju, Vlatka je željela da se stvari između nje i bivšeg partnera normaliziraju. Najviše je patila zbog svoje pokćerke, čiju sliku je viđala samo u novinama.

- Dobro sam, što ću sad. O detaljima ću sa svojom psihologinjom. Ne možete tako neku bitnu stvar preboljeti za dva mjeseca. Mislite li da to netko može? - rekla je.

Ponijele su je emocije i zaplakala je dok je sjedila s prijateljima s kojima ljetuje na jahti. Tješili su je poduzetnica Snježana Mehun, dizajnerica Matija Vujica i stilist Marko Grubnić.

Životna trenerica Borna Rajić (45) početkom ove godine proživaljavala je životnu dramu zbog bitke za sina Rafaela s Ronom Haleom. Njen bivši partner zadržao je dijete mjesec dana dulje pa ona nije znala gdje je.

- Meni je on dozvoljavao telefonski kontakt s djetetom. To je bilo na način da ga ja ili braća pitamo kad ćemo se vidjeti, a onda nam je dijete reklo 'jednog dana' - pričala je kroz suze Borna za RTL.

Francuski sud nepravomoćno je odlučio Rafaela dodijeliti ocu koji živi u SAD-u. Ona je navela da tu nema prevelike brige za dijete, već Ron iz toga želi izvući novac. Osjećala se iskorištenom i slomljenom.

Najpoznatije suze s nogometnih terena definitivno su one Cristiana Ronalda (31). Prilikom finala Europskog prvenstva vidjeli smo ih nekoliko puta, jer se glavna zvijezda Portugala ozlijedila već u prvom poluvremenu. U suzama je napustio teren pa se vratio na klupu i pružao podršku suigračima. 

- Ne mogu gledati da se to događa mom sinu. U igri se udara lopta, a ne ozljeđuje protivnik - napisala je njegova majka na svom Twitteru.

Portugal v France - EURO 2016 - Final

Nakon utakmice na njegovom licu su bile suze radosnice jer je njegov Portugal napokon postao europski prvak.

- Osvojili smo ovo za njega - rekao je nakon finala njegov kolega Pepe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba