Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I. Prester: Danas bi morala obući luster da budem fora

None Foto: Igor Kralj 4

Pjevačica Lollobrigide kaže da je do pojave Lady GaGe bilo jednostavnije biti drugačiji. Danas da bi izvođač bio zamijećen mora imati kravlje rogove

Na Exitu je sa svojom grupom Lollobrigida nastupala pred 30 tisuća ljudi, ali Ida Prester (30) sjeća se kad su 2003. godine pjevali u Hrvatskoj Kostajnici pred svega pet ljudi, piše časopis Stars. Voditeljica i pjevačica kaže da puno bolji nije bio ni nastup u kulturnom centru Kaptol Centra gdje ih je slušalo petnaestak ljudi. Koncert u Beogradu tijekom kojeg je na mikrofon razbila zube posebno joj se usjekao u pamćenje. Lollobrigide su poznate po neuobičajenim odjevnim kombinacijama. Ida kaže da je prije pojave Lady GaGe bilo puno jednostavnije biti domišljat i drugačiji. Misli da danas taj termin ima potpuno drugo značenje jer izvođač mora obući luster, kravlje rogove i namazati se fluorescentnom bojom da bi bio zanimljiv i zamijećen. Pjevačica planira kupiti stan u kojem će živjeti s dečkom Darijem. Kaže da se boji 'dužničkog ropstva' koje je čeka nakon što digne kredit pa se još uvijek nada dobitku na lotu. Kaže da će se udati na proljeće jedne godine. Za vjenčanje će obući recesijsku vjenčanicu od krep papira i vreće za smeće.

Komentari (13)
  • A ni Lolobrigida nisu bog zna kaj. Na koncertu mi je uspjelo izdržat samo 10 minuta!

    21. 7. 2010,   08:30
  • Ne diži kredit već štedi novce i kupi stan! Samo idioti preko noći dođu do svega što se stječe cijeli život. Banci vraćaš glavnicu i upravo isto toliko kamata! Legalno lihvarenje kakvog nigdje nema! Samo maloumni dižu kredit i ne shvaćaju u što se uvaljuju kada svaki mjesec 30 godina moraju odvojiti po 4000 kuna što nikako nisu mali novci ! Svi misle kako je kamata jednokratna na iznos koji dižu na kredit ali kamata se obračunava za svaku godinu otplate kredita i to mnogi ne shvaćaju ! Ti si pametna cura drugačija od drugih i razmisli dobro u što se upuštaš !

    21. 7. 2010,   08:30
  • Lady Gaga je totalna tapija i bezveze kao i ova Ida!

    21. 7. 2010,   08:30