Obavijesti

Show

Komentari 68

I Thor je pokleknuo: Oženio se djevojkom lakšom čak 130 kila

I Thor je pokleknuo: Oženio se djevojkom lakšom čak 130 kila
10

Par je bio u vezi od prošle godine, a ljudima ih je uvijek bilo smiješno vidjeti skupa zbog razlike u visini od skoro pola metra. Ogromna je razlika i u kilaži - Thor ima 180, a Kelsey 52 kilograma

VIDEO

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' Thor Björnsson (29) oženio se terapeutkinjom i zaljubljenicom u fitness Kelsey Henson u rodnom mu Islandu. Glumac je ovu sretnu vijest potvrdio na društvenim mrežama i objavio crno-bijelu fotografiju na kojoj je dotjeran u odijelu s kravatom dok je njegova supruga bila u preslatkoj haljini. 

- Zadovoljstvo mi je što te sada mogu zvati svojom suprugom. Baš sam uzbuđen što ćemo u budućnosti skupa prolaziti kroz razne pustolovine  - napisao je Thor uz fotografiju. 

I Kelsey se pohvalila fotografijom novopečenog bračnog para i nasmijala svoje pratitelje komentarom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Veselim se što ću vući za sobom ovog velikog čovjeka do kraja svog života. Volim te sada i zauvijek i obećajem ti da ću uvijek biti uz tebe kroz sve što nam život donese. Volim te, bebo - rekla je.

Par je bio u vezi od prošle godine, a ljudima ih je uvijek bilo smiješno vidjeti skupa zbog razlike u visini. Komentirali su da mu djevojka izgleda kao kći i pitali su se kako se oni ljube. Naime, Thor je visok 206 centimetara, a Kelsey mu s 158 centimetara visine 'nije ni do ramena'. Njegova djevojka kaže da kada se žele poljubiti, on se mora sagnuti, a ona dignuti na prste. Ogromna je razlika i u kilaži - Thor ima 180, a Kelsey 52 kilograma.

- Ili mu jednostavno kažem da me podigne, drugačije nema smisla - pojašnjava Kelsey. Björnsson je službeno najjači čovjek na svijetu, ali to ne sprječava 'hrabre fanove' da mu šalju negativne i uvrjeđujuće komentare. 

Glumac se godinama natjecao za titulu 'najjačeg čovjeka na svijetu', a u srpnju ove godine na Filipinima ju je i osvojio. Prije osam godina bio je šesti, a 2012., 2013. i 2015. osvojio je treće mjesto. Na drugom mjestu je bio 2014. te 2016..

Najviše ga ljuti ako su komentari upućeni njegovoj djevojci, članovima obitelji i prijateljima, ali onda ima i jedinstven način rješavanja problema. 

- To su samo 'internet ratnici'. Ne prihvaćam uvrede, takve ljude jednostavno zablokiram na društvenim mrežama - rekao je Thor. Dodaje kako mu nitko nikad nije prijetio u stvarnom životu, samo preko Facebooka ili sličnih društvenih mreža jer se tada ohrabre i misle da ga mogu poniziti.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'