Obavijesti

Show

Komentari 40

I to ne skrivaju: Slavni koji su se 'čuvali' za prvu bračnu noć

I to ne skrivaju: Slavni koji su se 'čuvali' za prvu bračnu noć
1

Iako mnoge od njih njeguju provokativan imidž, neke slavne žene, a i poneki muškarac, svoju su seksualnost odlučili ostaviti samo za 'onog pravog' partnera

VIDEO

Celine Dion (49) počela je romantičnu vezu s menadžerom Reneom Angelicijem. Ona je imala 19 godina, a on 45. Pjevačica nije skrivala da joj je Rene bio prvi i jedini muškarac u životu. Pjevačica je otkrila da su se u početku voljeli u tajnosti, jer nije htjela naštetiti svojoj karijeri. No četiri godine kasnije, par je stao pred oltar. Celine je s Renom dobila sina Rene-Charlesa (19) te blizance Eddyja i Nelsona (7). 

Veronic Voices Red Carpet Event - Las Vegas

Viktorijina anđelica Adriana Lima (36) je predana kršćanka te o seksu prije braka, rekla je, nije ni pomišljala. Muškarci s kojima bi izlazila nisu mogli poštovati njenu odluku, sve dok nije upoznala košarkaša Marka Jurića. S njim se vjenčala 2009., nakon devet mjeseci veze. U braku su dobili kćeri Valentinu (8) i Siennu (5). Par je prekinuo pet godina poslije, a razvod je finaliziran 2016..

Kevin Jonas (30) nevinost je izgubio kada je stupio u brak s bivšom frizerkom Danielle Delaesom, koju je upoznao 2007., na odmoru na Bahamima. Kevin je sve do prve bračne noći nosio 'prsten čistoće'. Vjenčali su se 2013., nakon čega su snimali vlastiti reality show. Ubrzo su dobili kćeri Alenu Rose (4) i Valentinu Angelinu (2). 

Jessica Simpson (37) ne skriva da je bila djevica kada se udala za 2002. udala za Nicka Lacheyja (44). Svojom nevinošću se, rekla je, ponosila te je izjavila da je 'nevinost kul i seksi'. S Nickom je snimila reality show 'Newlyweds: Nick and Jessica', koji je ubrzo postao fenomen u pop kulturi, zahvaljujući Jessicinoj ulozi 'glupave plavuše'. Od Nicka se razvela nakon četiri godine braka. 

Pixsell

Country pjevačica Carrie Underwood (34) 2007. je rekla da planira ostati djevica sve dok se ne uda. To se dogodilo tri godine kasnije, kada je pred oltarom završila s hokejašem Mikeom Fisherom. Pjevačica je rekla da ona i sportaš nisu htjeli planirati dijete, nego da će se 'dogoditi'. Carrie je 2015. rodila sina Isaiah. 

74th Golden Globe Awards Arrivals - LA

Miranda Kerr (34) bila je u braku s glumcem Orlandom Bloom, s kojim ima sina Flynna Christophera (7). No nakon razvoda s Bloomom, njen novi odabranik, vlasnik Snapchata Evan Spiegel, nije htio seks prije braka. 

- Moj partner je jako tradicionalan - kratko je komentirala Kerr 2016. godine. Par se vjenčao u svibnju prošle godine, a manekenka je na sebi imala Diorovu vjenčanicu koja joj je pokrivala dekolte i ruke. Rekla je da je htjela haljinu koja zrači tajanstvenošću i 'čistoćom'. 

- Prije sam bila divlja, više kao bohem, ali u ovom periodu života sam više rezervirana - rekla je. 

Pre-Grammy Gala & Salute To Industryicons With Clive Davis - LA

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin