Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I Victorija je izvlačila kuglice: 'Dobila sam otkaz zbog glasa'

None Foto: Instagram 5

Za loto djevojku sam bila mjesec dana na obuci i odradila jedan dan. Drugi dan sam dobila već otkaz, šefu se nije svidjela moja boja glasa, priznaje nam Victoria

Prijavila sam se na show jer me vukao neki osjećaj da moram tamo ići, bilo je to poput magneta, priča nam Victoria Memić (21), kandidatkinja emisije “Ljubav je na selu”.

Victoriji je ovo prvi televizijski angažman, ali je već imala voditeljskog iskustva na internetu. Ona je, poput Tine Katanić (35), Hane Rodić (21) i Jelene Katarine Kapa (26), bila loto djevojka internacionalne lutrije. Vicki se izvlačenjem sretnih kuglica pohvalila na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

- Za loto djevojku sam bila mjesec dana na obuci i odradila jedan dan. Drugi dan sam dobila već otkaz, šefu se nije svidjela moja boja glasa - priznaje nam Victoria, koja za sebe kaže da je “hodajuća perverzija”. Trenutačno je nezaposlena, i to svojom odlukom. Na prošlom radnome mjestu dala je otkaz jer se htjela osloboditi stresa. Životni cilj joj je biti sama sebi šefica. Vidi se i u manekenskim vodama.

POPUT TINE KATANIĆ Hana je satima izvlačila sretne kuglice: 'Valjda se neću srušiti'

- Definitivno bih se mogla vidjeti u ulozi manekenke ili voditeljice. Okušala sam se već u svijetu mode, nosila sam prvu reviju sa 16 godina, a kucala sam i na vrata modnih agencija, ali zbog mojeg tadašnjeg stylinga bila sam odbijena. No sad lagano izlazim iz ‘crne kose faze’ - objasnila je Vicki. Komentari “hejtera” nimalo je ne diraju jer je, kako kaže, svjesna svojeg izgleda, uspjeha i sposobnosti.

Foto: Instagram

- Drugi se rugaju, mene to uopće ne dira - kaže Victoria. Na društvenim mrežama je otkrila i da bi se slikala za Playboy jer cijeni svoje tijelo i nema se čega sramiti. U show se prijavila kako bi osvojila srce farmera Jovana Karapandže (31).

'IZVLAČE SRETNE KUGLICE' Ana nakon BB-a radi s Tinom Katanić i curom Joška Lokasa

- Volim muškarce koji su visoki, smeđe kose i smeđih očiju. Moraju biti zabavni, marljivi, odani i kavaliri - otkriva Victoria. Ipak, Jovan se nije pokazao kavalirom kad je nije spasio od glasnih ovaca kojih se Victoria prestrašila u 12. epizodi serijala. 

- To je bilo nedžentlmenski od njega, pravo muško ne ponaša ovako - ljutita je bila Vicki. S curama se odlučila osvetiti Jovanu pa su ga zasule izmetom.

- Razmazala sam se balegom, ali nijedno govno mi ne može ništa - rekla je Victoria i zanosno pogledala u kameru. Ipak su njezin glavni adut oči...

MAJA LENA OTKRILA Svađa i psovke na imanju: 'Ona je prevarila Željka sa susjedom'

ONA CURICA IZ SPOTOVA DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: 'Ti nisi s ovog svijeta, kako netko može tako izgledati'

Komentari (122)