Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ian je rasplakao fanove jer se nije želio fotografirati s njima

None Foto: Schreenshot 6

Zvijezda serije 'Vampirski dnevnici' i njegova supruga Nikki Reed nisu bili oduševljeni kad su ih ispred hotela u Parizu dočekali brojni obožavatelji

Slušajte me. Stanite. Sve vas volim, ali danas se ne želim fotografirati. To je moj dan. Nemojte nas pratiti, molim vas. Sve vas volim, predobri ste prema nama, poručio je Ian Somerhalder (36) svojim obožavateljima koji su ga dočekali ispred pariškog hotela. 

Nakon što ga je jedna brineta zamolila samo za jedan selfie, rekao joj je kako to na kraju neće biti samo jedna fotografija, a pritom ju je dotaknuo po ramenu. Ona je tada briznula u plač, a Ian je i dalje molio da se njega i novopečenu suprugu Nikki Reed (27) ne prati po gradu te da ih puste da uživaju. 

- Volim vas, ali sve nam je to malo previše - poručio im je. 

Nakon što su u siječnju ove godine Nikki i Ian potvrdili svoje zaruke, vjenčali su se krajem prošlog mjeseca. 

Komentari (10)
  • Majko mila, zbog čega oni plaču?

    30. 5. 2015,   21:37
  • eto čovik fino objasnio da su pravi fanovi koji ga obožavaju poštovali bi njegovu želju jer žele da im idol bude sretan

    31. 5. 2015,   09:17
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

    31. 5. 2015,   10:14