Obavijesti

Show

Komentari 9

Ibrici stigla davna ljubav: Ericu iz New Yorka ljubio je 1968.

Ibrici stigla davna ljubav: Ericu iz New Yorka ljubio je 1968.
6

Odmah sam prepoznao Ericu. Kad sam je ugledao, učinilo mi se da ovih pola stoljeća što je stajalo među nama nikad nije postojalo, rekao je Ibrica za Jutarnji list. Tog davnog kolovoza bili su, kako kaže, nerazdvojni

VIDEO

Glazbenik Ibrica Jusić (73) proslavio je sinoć koncertom 'Od Shakespearea do Sevdaha' 54. obljetnicu glazbene karijere u zagrebačkom HNK. Zbog svečanosti je u Zagreb došla njegova davna ljubav, Amerikanka Erica Roland koju je prije 50 godina upoznao u Dubrovniku nakon koncerta na skalinama. 

Ibrica Jusic

- Odmah sam je prepoznao. Kad sam je ugledao, učinilo mi se da ovih pola stoljeća što je stajalo među nama nikad nije postojalo. Meni je Erica ostala ista kakva je i bila u Dubrovniku, onog davnog ljeta 1968. godine. A kad mi se nasmijala, jer i ona je mene odmah prepoznala, srce mi je zaigralo - rekao je Ibrica za Jutarnji list. Tog davnog kolovoza bili su, kako kaže, nerazdvojni. 

Privatni album

- Bio sam njezin specijalni turistički vodič, a to ljeto pamtim po njezinu osmijehu. Morali smo se oprostiti prvih dana jeseni jer se Erica morala vratiti doma u New York - rekao je Jusić za Jutarnji list.

Nestao prije dva tjedna: Mačak Kiki vratio se svom gazdi Ibrici
Nestao prije dva tjedna: Mačak Kiki vratio se svom gazdi Ibrici

Par se neko vrijeme dopisivao, a s godinama su pisma postajala sve rjeđa. Sve dok prošle godine Amerikanka nije Dubrovčanina našla preko zajedničkog prijatelja...

Žarko Bašić/Pixsell

- Poklopilo se da je mogla doći na moj koncert u HNK. Vikend smo proveli u Zagrebu, a onda idemo na Plitvice pa u Trakošćan. Nikad tu nije bila, želim joj pokazati kako je tamo lijepo - kaže Ibrica. Svoju davnu ljubav odveo je i na romantičnu večeru gdje su uživali u morskim specijalitetima. 

- Svaki Ericin zagrebački dan počeo je s buketom cvijeća s kojim sam je dočekao i u petak na aerodromu. S cvijećem ću je i ispratiti u srijedu. Pozvala me da je posjetim u New Yorku na proljeće - rekao je Ibrica za Jutarnji list. Dodao je kako nije još siguran hoće li stići zbog obaveza. 

Ibrica Jusic

Škorpioni su posesivni, a ni Bikovi nisu ništa bolji: Ovo je 6 najljubomornijih znakova zodijaka, jeste li vi jedan od njih?

Meghan je nosila tijaru kraljice Mary, a Diana vlastitu: Evo kako su kroz godine izgledale vjenčanje tijare žena kraljevske obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...