Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ida Prester nije zavodila Ivana Šarića, odmah ga je skinula...

None Foto: Anto Magzan/Pixsell 6

BLAŽEN MEĐU ŽENEMA Zadarski voditelj Ivan Šarić u novoj parodijskoj poslastici Lollobrigide 'Sex on TV, sex on the radio' glumi voditelja vijesti kojeg 'rastrgaju' žene

Zadarskog voditelja Ivana Šarića nije trebalo dugo nagovarati da odglumi jedinu mušku ulogu u najnovijem spotu electro-pop sastava Lollobrigida. Ivan je na snimanju doslovno bio blažen među ženama, a društvo su mu pravile Iva Šulentić, Mia Kovačić, Marijana Batinić, Petra Nižetić, slovenska glumica Katarina Čas i srbijanska voditeljica Una Senić.

– Ne mogu se potužiti, baš smo se dobro zabavili. Prvi sam put glumio u nečijem spotu, više smo se zafrkavali nego što smo radili. Ali nisam ja vodio kolo u tom haremu, bila je to Ida – tvrdi Ivan koji je u novoj parodijskoj poslastici Lollobrigide 'Sex on TV, sex on the radio' glumio voditelja vijesti kojeg 'rastrgaju' žene.

– Spot je zamišljen kao parodija na današnju domaću medijsku scenu na kojoj ljudi čine razne čudne stvari da bi dospjeli u medije. Pozvala sam sve svoje prijateljice voditeljice, a da nam ne bi bilo dosadno, angažirale smo i Ivana Šarića. U spotu, a čini mi se i u privatnom životu, žene ga ne puštaju na miru. Gdje god se s njim pojaviš, za Šarićem vlada pomama. Mi nismo gubile vrijeme na zavođenje, već smo ga odmah skinule do pasa – otkriva Ida.

Ništa manje rječita na račun zadarskog stand-up komičara nije bila Splićanka Marijana Batinić, koja je dodala nekoliko pohvala na račun svog dalmatinskog kolege.

– Šariću je šarm urođen, uz to je i Dalmatinac, s takvima ti nikad ne može biti dosadno. Malo smo se teže koncentrirale na posao, ali smo ga na kraju obavile – kaže Marijana.

Iva Šulentić bila je mnogo suzdržanija objasnivši da je njezin prst u uhu kolege joj Šarića bio tek izrežiran potez.

Komentari (3)
  • Mala zna svoj posao daleko će dogurati..............................

    4. 10. 2011,   11:03
  • Kaj briješ Šarić je car!

    4. 10. 2011,   11:46
  • kakav je taj šarić debil to se ne vidja bas cesto...

    3. 10. 2011,   23:26