Obavijesti

Show

Komentari 8

Ida Prester: Potkrao mi se 'bre’ i srbizam u emisiji...

Ida Prester: Potkrao mi se 'bre’ i srbizam u emisiji...
5

Grupa Lollobrigida na dodjeli nagrada u Berlinu Lady Gagi planiraju zaviriti pod suknju. Vesele se susretu s njom. Ida kaže da sviraju i za gajbu piva

VIDEO

Mislili smo da nas netko 'zeza’ rekavši nam da smo osvojili Best Regional Act. Hvala svima. Mi ćemo i dalje svirati kad nam se bude dalo, za gajbu piva. Nećemo dati otkaze radi MTV nagrade kako bismo postali slavni, nasmijala se Ida Prester (29), pjevačica grupe Lollobrigida. Ona i Petra Cigoj odjevene u kričavu i šljokičastu odjeću te četiri dečka za gitarama, sinitsajzerom i bubnjevima nastupaju zajedno šest godina. U Berlinu će se 5. studenog sa 20 ostalih bendova boriti za titulu najboljeg izvođača u Europi.
- Ako se Balkan ujedini, možda i pobijedimo pa će nam Beyonce jesti prašinu iz ruke - smije se Ida. Veseli je što će sjediti u istoj dvorani s njom, Lady Gagom i Shakirom.
- Gledat ćemo im ispod suknje, a Beyonce bismo mogli čupati umetke iz kose. Moramo neku psinu napraviti - kaže Ida, koja piše autobiografske pjesme poput “Moj dečko je gay”. Ida i stanoviti Mađar su nakon nekoliko mjeseci shvatili da je on zapravo gay.
- Bar me nije ostavio zbog druge cure - smije se Ida, koja je omiljena među homoseksualcima. Sadašnjeg dečka Davora Mandića (30) povest će u Berlin jer je, kaže, to zaslužio.
- Opjevala bih i njega da me ostavi - zaključila je Ida, koja od dečka samo treba podršku.

"POTKRAO MI SE 'BRE' I SRBIZAM U EMISIJI"
Ida Prester voditeljica je emisija “Briljanteen” i “Vip music klub”, a ima i svoju rubriku u “Hrvatska uživo”. Uvijek je odvajala posao od, kako kaže, ljubavi - benda Lollobrigida.
- Ne koristim svoje emisije za promociju benda - priča Ida, kojoj često “izlete” srbizmi. U emisiji je rekla: 'Slađana, bre, danas delimo dve nagrade, kašika ti u med upala’. U režiji su poludjeli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu