Obavijesti

Show

Komentari 40

Idealan odmor: Veki, ja i uvala, a zna me nagovoriti i na picigin

Idealan odmor: Veki, ja i uvala, a zna me nagovoriti i na picigin
25

STIŽE VRELO LJETO Vedran Ćorluka i Franka Batelić otkrili su nam planove za vruće dane. Nogometaš i njegova supruga između odmora na plaži znaju se zabaviti. Ćorluka suprugu zna nagovoriti da zaigraju picigin

VIDEO

Nakon što je nogometaš Vedran Ćorluka (33) nedavno iznenadio suprugu Franku Batelić tortom na usidrenoj jahti na Rabu za 27. rođendan, njegova draga odlučila mu je 'uzvratiti'.

Naime, pjevačica ga je razveselila onim što najbolje zna - novom ljubavnom pjesmom. Kako pjesma kaže, 'Ljubav, ništa više', tako i Franka objašnjava da je za sretan brak potrebna tek ljubav.

Franka: Vedran i ja svađamo se tko je ostavio otvorenu pastu...
Franka: Vedran i ja svađamo se tko je ostavio otvorenu pastu...

- On je moj najveći navijač, kao i ja njemu - priča Franka, koja nam je otkrila da se sa suprugom, iako ljeto nije službeno počelo, već uspjela odmoriti uz more. U zadnje vrijeme, priznaje, najviše voli otići u njezin Rabac te s prijateljima uživati u moru, suncu, ali i istarskoj kuhinji.

Osim što se supružnici podjednako vole izležavati na suncu, ali i plivati, Franka i Ćorluka između odmora znaju se i zabaviti. Naime, Vedran zna Franku nagovoriti da zaigraju picigin u moru. Ipak to ne potraje dugo koliko se Ćorluka voli 'zabavljati' s loptom.

- Ja uvijek prva odustanem - kaže uz smijeh Istrijanka kojoj su hrvatske uvale predivne. Stoga s umirovljenim hrvatskim reprezentativcem pjevačica ponekad zna pobjeći daleko od očiju javnosti.

- Nekako se tamo najbolje tad mogu odmoriti, uživati u mirisu mora, soli, suncu i ljepoti ljeta. I to pogotovo popodne, predvečer. Tad je taj ljetni život nekako posebno lijep - rekla je pjevačica. Sa suprugom se zna, kako kaže, posvađati najčešće oko 'malih stvari'.

- Primjerice, tko je ostavio otvorenu pastu za zube, ali brzo se sve to riješi - otkrila je Franka koja sa suprugom obožava putovati, a ovo ljeto je srce “vuče” posebno jednoj zemlji.

- Voljela bih otići u Rim. Nažalost, Vedran zbog klupskih obaveza cijelo ljeto provodi u Rusiji, ali zaletjet će se i on na koji dan do Istre i Zagreba. Mi smo naučeni na ovakav užurban način život - rekla je Batelić, kojoj će Ćorluka moguće i ispuniti želju jer im je za mjesec dana prva godišnjica braka.

Osim putovanja, supružnici su veliki humanitarci, a zbog toga su postali kumovi dvojici dječaka iz sirotišta u Keniji i pomogli im u njihovu školovanju.

Franka Batelić: 'Vedran je moj najveći navijač i velika podrška'
Franka Batelić: 'Vedran je moj najveći navijač i velika podrška'

- Nažalost, još nisam imala priliku otići u Keniju, ali drago mi je što mogu pomoći. Uvijek treba pomoći, na bilo koji način - smatra pjevačica.

Iz ruske prijestolnice često zna počastiti obožavatelje na društvenim mrežama šaljivim zgodama iz privatnog života.

- Halo? Da, da, razumijem. Što? Nevjerojatno! - govorila je Franka na tečnom ruskom. Objavu je komentirao i njezin suprug. Fanovi su nahvalili pjevačicu jer je prilično brzo savladala novi jezik te joj sugerirali da uskoro i zapjeva na ruskom.

- Predivno izgledaš i zanimljivo mi te je čuti na ruskom. Hoćeš li uskoro i zapjevati na ruskom? To bi bilo fora - bio je jedan od komentara.

- Super pričaš ruski, ali nemoj više - našalio se Čarli. Pjevačica godinama uči ruski jezik, a odmalena je, osim školskih obaveza, zaokupljena i raznih hobijima.

Ipak, najdraže joj je bilo i ostalo pjevanje, stoga se djetinjstva sjeća s osmijehom na licu. Trenutke mlađih dana najviše pamti, kako objašnjava, po bezbrižnosti, jednostavnosti, mokroj kosi, školjkama, trešnjama, prijateljstvima... Odmalena je pjevala i u Rapcu i u Labinu na ljetnim koncertima te se sjeća kakav joj je to bio stres, no danas, kako kaže, nastupe i koncerte obožava.

- Posebno sam sretna što sam odrastala u maloj sredini, uz more, pa je to posebno pridonijelo lijepim sjećanjima - izjavila je pjevačica koja je odmalena plesala folklor u istarskoj narodnoj nošnji. Majka Ingrid kaže da je Franka bila uvijek odlična učenica.

- Kao mala je pjevala u talijanskom zboru, a nije ni znala što pjeva - tvrdi Ingrid.

Vedran zezao Franku: Ma super pričaš ruski, ali nemoj više...
Vedran zezao Franku: Ma super pričaš ruski, ali nemoj više...

U pjevanje se zaljubila još kao mala u zboru Mini Kantanti. Njezinim roditeljima bilo je primarno da završi školu, ali su se veselili i glazbenim uspjesima. Na društvenim mrežama dijeli i fotografiju u spomen na voljenog oca Damira koji je umro 2015.

-Tata i ja se hvalimo beach bodyjem na kojem smo radili te ‘94. Danas slavimo već četvrti Damirov rođendan bez ove apsolutne legende, tate, rokera, kralja zezancije, najgenijalnijeg čovjeka mog svemira. Volimo te. Fališ, svaki dan - napisala je pjevačica povodom očeva rođendana 1. svibnja. Ocu je posvetila pjesmu 'S tobom', ali joj je spot za novu pjesmu 'Ljubav, ništa više' draži.

- Sniman je na ulicama na kojima sam odrastala, igrala se, skakala, smijala se cijelo svoje djetinjstvo. Mislim da smo taj osjećaj uspjeli prenijeti i u spot - izjavila nam je Franka. U spotu “glumi” i njezina sestrična Iskra, ali i pas Oskar, pa se činilo kao da jedino nedostaje suprug, no pjevačica je otkrila kako je on cijelu situaciju pratio iza kamere.

- Bio je uz sve nas - objašnjava Batelić, kojoj je njezina nova pjesma već postala pjesma ljeta 2019. Nada se da će ući i u srca drugih ljudi te da će uz taj zarazan ritam plesati još dugo. Priznala nam je i da obožava plesati pa je jedva čekala snimiti brzu i plesnu pjesmu.

- Nije bilo lako ponavljati koreografiju bezbroj puta na vrućini i na kamenim ulicama, ali i plesači i ja smo uživali u svakom trenutku. Mislim da se to vidi u konačnici - zaključila je pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:37

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...