Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Idemo nanovo: 'Pirati s Kariba' dobit će svoju svježu verziju

None Foto: Allmoviephoto 4

Studio se susreo s timom scenarista, koji su radili na oba 'Deadpoola', Rhettom Reeseom i Paulom Wernickom, kako bi s njima raspravili o pisanju novog scenarija

Jedna od uspješnijih franšiza u povijesti svakako je ona o bandi nesposobnih gusara iz središnje Amerike, 'Pirati s Kariba'. U svojih 15 godina postojanja, ta je franšiza iznjedrila pet filmova, a sveukupna zarada (neprilagođena za inflaciju) joj je 4524 milijuna dolara.

NE MOŽE UMRIJETI Povratak legende: 'Petak 13.' će se još jednom dići iz groba

Stoga je posve jasno zašto jedan div poput Disneyja želi zadržati svoje ruke na toj franšizi odnosno zašto ju želi zadržati u životu. A to će učiniti time što će ju ponovno pokrenuti, odnosno što će ju 'rebootati'. Premda još uvijek nije došla službena potvrda od tvrtke Mickeyja Mousea, čini se da je ipak stvar već pokrenuta.

Foto: Facebook/Screenshot

Naime, studio se susreo s timom scenarista, Rhettom Reeseom i Paulom Wernickom, koji su završili s dogovorom o pisanju scenarija. Reese i Wernick su pisci iza prva filma o Deadpoolu, kao i iza filma 'Dobrodošli u zemlju zombija'.

LIK RICK GRIMES Otkriveno kada glavni glumac napušta seriju 'Živi mrtvaci'

Za sad je sigurno da će flotom nastaviti zapovijedati Jerry Bruckheimer, no tko drugi bi se mogao vratiti još nije rečeno. Posve je moguće da nećemo više vidjeti Johnnyja Deppa, u njegovoj začudo jedinoj kvalitetno odglumljenoj ulozi. O daljnjim vijestima vezanim za ovaj projekt pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

ŠTO ŽIVCIRA HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Blizanci ne podnose kad nisu u centru pažnje, a Vage ne mogu ni čuti kritiku

Tema: FILM

Komentari (7)
  • "Posve je moguće da nećemo više vidjeti Johnnyja Deppa, u njegovoj začudo jedinoj kvalitetno odglumljenoj ulozi." Dragi autore članka, ajd sad još jednom, ma dvaput, pročitaj što si napisao. Možeš i triput. Možda ti sjevne da veći promašaj u životu nisi imao. Depp? Kralj glume.

    26. 10. 2018,   12:58
  • '...u njegovoj začudo jedinoj kvalitetno odglumljenoj ulozi' ccc Žarko... sunce ti žarko

    25. 10. 2018,   13:39
  • E moj Žarko , ostavi se ti lipo komentiranja filmova....Dead Men od Jima Jarmusha je klasik, a Depp je strašan ko Wiliam Blake...

    26. 10. 2018,   20:49