Obavijesti

Show

Komentari 133

Igor Kojić objašnjavao Milanu zašto su putovali u Svetu goru

Igor Kojić objašnjavao Milanu zašto su putovali u Svetu goru
8

Igor Kojić odveo je Severinina sina u grčki manastir. Prema strogim pravilima, ženama nije dopušten dolazak u Svetu goru, a Milanu Popoviću nije bilo jasno zašto su tamo putovali zimi...

VIDEO

Nakon što su se srpski mediji raspisali o posjetu Severinina supruga Igora Kojića (32) Svetoj gori u Grčkoj, doznajemo kako je Igor zbog toga kontaktirao Milana Popovića (54). Mediji u Srbiji objavili su kako je sin Severine Kojić (47) s očuhom otišao u manastir Hilandar u Grčkoj. Na planini Atos, odnosno poluotoku površine 335 četvornih kilometara, sjedište je 20 pravoslavnih manastira koji čine autonomnu državu pod grčkim suverenitetom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Koliko zvijezde zarađuju 01:03

Živjeti na Svetoj gori dopušteno je samo monasima, a trenutačno na njoj živi oko 2000 monaha. Dok su Igor i dječak bili u manastiru, Severina je navodno boravila u hotelu u okolici. Naime, Sveta gora je zatvorena za žene dulje od tisuću godina pa se obali ne smiju približiti na manje od 500 metara, piše u strogim pravilima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Severina na konju poput bana Josipa Jelačića: 'Želim i ja...'
Severina na konju poput bana Josipa Jelačića: 'Želim i ja...'

Kako doznaje 24sata, Severina je oca djeteta prije obiteljskog putovanja obavijestila o odlasku u inozemstvo, odnosno u Grčku. Kojić je naknadno Milanu objašnjavao zašto je Severinina i Popovićeva sina vodio u manastir. Srpskim medijima je Milan Popović rekao kako je šokiran i iznenađen odlaskom na Svetu goru. 

- Činjenica je da sam bio šokiran kad sam saznao, i još sam - rekao je Popović za Kurir. Začudio se što su otišli u ovom periodu jer se zna dogoditi da se zimi u manastiru spava na daskama pa se izbjegava voditi djecu na to mjesto. Milana Popovića smo upitali za komentar, ali nije bio previše rječit.

- Molim vas da ne tražite od mene da komentiram bilo koju temu koja se tiče našeg sina - napisao nam je Milan Popović.  Na Božić se Severina svojim fanovima pohvalila fotografijom na kojoj je pozirala ispred okićene jele na putovanju.

Severina je za ovu prigodu odjenula raskošnu crno-bijelu haljinu bez naramenica s velikom cvjetnim uzorkom koja neodoljivo podsjeća na kreaciju luksuznog brenda Marchese Notte, koja inače iznosi oko 7300 kuna. Modnu kombinaciju upotpunila je bijelim cipelicama. Nije zaboravila ni na crveni ruž. Nasmijala se u objektiv i uz to napisala poruku vjernim pratiteljima.

- Vjerujte svim svojim srcem u dobro i dobro će biti. Svaki križ koji dobijete nosite dostojanstveno i u miru, on vas štiti od gorih stvari. Želim vam sretan Božić pun blagoslova - poručila je Severina prije nekoliko dana.

Igoru Kojiću ovo nije bio prvi posjet Svetoj gori. Na Božić 2017. godine pohvalio se videom na svojem Instagramu na kojem je hranio galebove. Citirao je Oliverov hit “Moj galebe”, a pjevačica mu je ispod fotografije napisala: “Lipo li je, lipo li je”. 

Severinini obožavatelji primijetili su nevjerojatnu sličnost tih kadrova eksterijera s onima koje je objavila pjevačica na svojem profilu, a na kojima je njezin sin, i to nedugo nakon što je u srpskim medijima izašla priča o obiteljskom putovanju. I ona je, baš poput supruga, u opis fotografije stavila stihove pjesme legendarnog splitskoga glazbenika Olivera Dragojevića

Nije Šuput jedina: 'Nagužvale' su se Severina, Morić, Indira...
Nije Šuput jedina: 'Nagužvale' su se Severina, Morić, Indira...

Pjevačica se nastavila hvaliti fotografijama iz Grčke. U Ateni je pozirala s nećakinjom Mijom Popović, kćeri njezine sestre Marijane Vučković-Popović. Nedavno je u intervjuu za Gloriju opisala kakva joj je bila ova godina.

- Koliko god mi je ova godina bila teška zbog odvajanja od sina, pamtit ću je i po lijepim trenucima. Jednom davno svećenik Zlatko Sudac rekao mi je da je život balans sreće i tuge. Što imaš više sreće, to će biti i više tuge. I to je doista tako. Sa svakim koncertom ispitivala sam vlastitu snagu i svaki put sam pomaknula granicu - istaknula je pjevačica. 

U istom intervjuu Splićanka je izjavila kako želi da u novoj godini bude onako kako je najbolje za njezino dijete. Ako bude tako, onda će i ona biti sretna. Osim toga, rekla je da joj je prva želja u 2020. godini već ostvarena.

- Na Silvestrovo moj sin i ja bit ćemo zajedno - rekla je Severina. Te večeri nastupa pred porečkom publikom za 462.500 kuna.

Podsjetimo, sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Prema presudi, Severina će sina moći viđati dvaput na tjedan po pet sati i svakog drugog vikenda, ako se bivši partneri drugačije ne dogovore.

Također, dječak će biti s majkom tijekom katoličkih božićnih i uskrsnih blagdana, dok će s ocem provoditi pravoslavne. Naime, njemu je sud odredio susrete jedanput na tjedan i svaki drugi vikend. Istu večer nakon presude Severina je oko 20 sati sa sinom, suprugom Igorom Kojićem i još jednom ženom izašla iz stana na zagrebačkom Kozjaku. Sjeli su u crni Audi i, sukladno sudskoj odluci, otišli predati dječaka ocu. Splićanka je u roku od 20 minuta, nakon što je predala sina, utrčala u kuću da je susjedi ne vide.

Na Silvestrovo je Severina od Rozge skuplja čak tri puta...
Na Silvestrovo je Severina od Rozge skuplja čak tri puta...

- Sin će sad nastaviti ići u školu u Zagrebu, gdje će i nastaviti živjeti. Ne želim otkriti u koju školu jer to zadire u privatnost djeteta.

Konačno će nastaviti ići u školu, a ne na koncerte - izjavio je Milan nakon donesene presude.  Dječak će s majkom biti do 1. siječnja, a drugi dio školskih praznika otići će ocu, Milanu Popoviću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:40
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'