Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ima finesa na mojem tijelu koje treba srediti, na primjer bokovi

None Foto: privatni album 8

Održavam se stalno. Postoje finese koje treba srediti, na primjer bokovi,priznala je za Blic. Dodala je kako će dati sve od sebe da do ljeta bude u top formi

Dat ću sve od sebe da i ove godine budem fit. Sad krećem u teretanu na tesanje linije, rekla je televizijska voditeljica Nikolina Ristović (42). Iako ju mnogi smatraju 'kopijom' glumice Angeline Jolie (43), Nikolina priznaje da nije zadovoljna svojim izgledom, a najmanje svojim nogama.

Foto: privatni album

- Održavam se stalno. Postoje finese koje treba srediti, na primjer bokovi - priznala je za Blic. Dodala je kako će dati sve od sebe da do ljeta bude u top formi. 

Foto: privatni album

Nikolina nije nikada tajila da je, kada joj se nešto na njoj nije sviđalo, otišla to malo 'popraviti' kod estetskog kirurga. No, mnogi su ju optuživali da je operirala i više nego što stvarno je.

Foto: Instagram royal

– Za puno više me optužuju nego što se zapravo događalo, manje-više sve se to svodi na nekakvo ubrizgavanje lijekova i supstancija. Da biste se održali svježima, ne morate više ići pod nož, dovoljno je da u pauzi za ručak odete malo da vas srede – rekla je svojedobno Nikolina. Na negativne komentare ne voli odgovarati, ali znaju ju zaboljeti oni za koje zna da su netočni.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

– Sad, da mi netko kaže da sam ružna, možda bih mu i povjerovala, a da mi netko kaže da sam glupa, e tu sam dosta samouvjerena i tu znam dobro što jesam - objasnila je. Ristović trenutno živi u Srbiji sa suprugom Vidojem Ristovićem (40) s kojim ima kćer Unu Sofiju (3). 

HANA I GORAN U IZLASKU S BIVŠOM NATJECATELJICOM? 'Ja im samo držim svijeću'

Komentari (96)
  • Isturpijala nos do ibera, izgleda kao mops. Čube kao da su je stršljeni izboli, zaista bizarno. Na rubu anoreksije i još razmišlja o turpijanju bokova?! Od prirodno lijepe žene, do ovakvog apsurda...zbilja žalosno.

    9. 2. 2019,   09:48
  • Slažem se da bi trebalo srediti par stvari, mislim da lobotomija pomaže...

    9. 2. 2019,   09:12
  • pitanje, zašto su žene glupe? Kada dobro izgledaš i onda use***

    9. 2. 2019,   09:12