Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ima novog psa, još se pokušava umiroviti i uvijek pogađa metu

None Foto: Facebook/Screenshot 6

Najbolji ubojica na svijetu, John Wick, još jednom će nam pokazati kako je njegovo umijeće u 'vještini ubijanja' toliko veliko da nam je posve jasno kako je stekao nadimak - Baba Yaga

Premda smo još nakon gledanja prvog filma o Johnu Wicku stekli dojam da je najbolji ubojica, Baba Yaga, nepogrešiv, statistika kaže da stvari baš i nisu takve. Naime, nakon malo boljeg pregledavanja filma vidi se da je John ispalio 153 metka, od kojih je metu pogodilo samo 86,52%. Ta su 122 pogotka prouzročila 59 ubojstava, a jasno, valja tu dodati i još 18 ubojstava raznim drugim sredstvima.

Wick će u nastavku svoje sage ispaliti 302 metka, od kojih će metu naći 242 zrna, koja će prouzročiti čak 112 smrti, od ukupno 128 ubijenih. A preostalih 16 u toj orgiji smrti?

Osmero umre od njegovih šaka, troje od automobila kojeg opet posjeduje, jedan od konopa, dvoje od sječiva, a finalno dvoje? Pa, Wick ne bi bio najbolji ubojica da mu apsolutno sve pri ruci nije oružje, tako da će asasin iskoristiti i dvije obične olovke za svoj posao.

Foto: Facebook/Screenshot

U galeriji pogledajte izvrsne filmske plakate za nadolazeći nastavak jednog od boljih akcijskih filmova 2014. godine.

U drugom dijelu sage o najboljem ubojici, Johnu Wicku, glume opet Ian McShane, John Leguizamo, Bridget Moynahan, Thomas Sadoski i Lance Reddick, a vidjet ćemo i neka nova lica: Riccardo Scamarcio kao novi negativac, Laurence Fishburne kao ubojica znan pod imenom The Bowery King, Common, Ruby Rose i Peter Stormare. Ovaj put Chad Stahelski sam režira nastavak, nakon što je prvi dio odradio u suradnji s Davidom Leitchom.

'John Wick 2', u distribuciji Blitza, u naša kina dolazi 23.veljače.

Tema: FILM

Komentari (2)
  • jedva cekam HD rip na torrentu

    21. 2. 2017,   10:56
  • Spoiler alert!

    17. 2. 2017,   19:49