Obavijesti

Show

Komentari 145

Imaju 52 godine: Trikovi su im voda s octom i brzo hodanje...

Imaju 52 godine: Trikovi su im voda s octom i brzo hodanje...
21

TAJNE DOBROG IZGLEDA Glumica Elizabeth Hurley kada je jako gladna ne posegne za grickalicama nego, kaže, za juhom. S proizvodima za samotamnjenje prikriva nepravilnosti na tijelu...

VIDEO

Slavne ljepotice Brooke ShieldsElizabeth Hurley, Cindy Crawford i Kim Dickens s godinama su zakoračile u 'Klub 52', a većina njihovih obožavatelja kaže da izgledaju odlično za svoju dob. Uz pomoć dobrih gena, kao i pokojeg kirurga, one se već godinama pridržavaju strogih pravila kako bi zadržale mladenački izgled. 

Glumica Brooke Shields (52) nedavno se skinula u kupaći kostim kako bi promovirala brend 'Swimsuits for all' za žene svih dobi. Dobila je brojne komplimente na račun izgleda, a njezine noge prozvali su 'božanstvenima'. 

- Jedna od mojih najdražih rekreacija je sobni bicikl u teretani. Vozim ga najmanje tri puta tjedno jer za 40 minuta vožnje sagorim 500 kalorija. Ta je vježba odlična i za krvožilni sustav - tvrdi glumica koja se proslavila 1980. ulogom u filmu 'Plava laguna'. 

Brooke nakon iscrpljujućih treninga često ode na terapije za bolju cirkulaciju i zdrav protok krvi pomoću 'odijela' koje navuče na sebe. Takvim se tretmanima pohvali i fanovima na društvenoj mreži. 

- Osim toga ne pušim i ne pijem. Trudim se naspavati, a opuštam se i uz jogu i meditaciju - kaže Shields. 

 

Ah, the glamour of PT...

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Glumica visoka 183 centimetara teži oko 69 kilograma, a pridržava se prehrane koju su joj složili nutricionisti. 

- Pijem na litre vode, a izbjegavam sol. Za doručak najčešće konzumiram cijeđeni sok od naranče i dva tosta s pekmezom ili namazom od voća. Za ručak jedem puno povrća i meso. Kuhano jaje pojedem u međuobroku, a za večeru ribu sa žara i nezačinjenu salatu - opisala je Brooke svoj najčešći jelovnik.

 

I learned my lesson last year... #SPF50

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Glumica Elizabeth Hurley (52) ne izlazi iz kupaćih kostima koje sama dizajnira, a pohvalila se kako tako odjevena šeće i psa. Iako njezin sin Damian (16) protestira kako je 'mama stalno golišava i sramoti ga', Britanku to ne brine. 

 

Joyful dog walk ❤️🇬🇧

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Hurley tvrdi da ne voli vježbati i da je za njezinu fit liniju zaslužno brzo hodanje i to 30 minuta svaki dan, a od vježbi radi samo trbušnjake. 

-  Svako jutro pijem čašu tople vode s jabučnim octom jer je dobro za ubrzanje metabolizma i bolju probavu i uz sebe uvijek imam bočicu vode. Ne jedem ugljikohidrate, šećer niti pijem gazirana pića i alkohol - kaže glumica visoka 173 centimetara i teška oko 61 kilogram. 

Kada je jako gladna ne posegne za grickalicama nego, kaže, za juhom. Tvrdi da u hladnjaku uvijek ima spremnu juhu i da tijekom dana zna pojesti i pet tanjura.

- Još jedna tajna mog izgleda je u proizvodima za samotamnjenje. Njima prekrivam sve nepravilnosti na tijelu - kaže Britanka. 

VIDI OVO: 7 najglupljih razloga za prekid

 

New bikini @elizabethhurleybeach @ooresorts 😘😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Supermodel Cindy Crawford (52) ima liniju kao 90-ih kada je 'žarila i palila' modnim pistama. Prozvali su je ženom s najljepšim madežom na svijetu, a pokojni glazbenik Prince joj je posvetio pjesmu 'Cindy C' 1987. u kojoj pjeva kako ga je odbila. 

 

@versace #metgala

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Manekenka visoka 175 centimetara i teška oko 64 kilograma, proslavila se i snimanjem četiri fitness videa koji su nastali 1992., 1993., 2000. i 2001., a bili su popularni i na našim prostorima. Vježba tri puta tjedno i to najčešće ujutro. Kružni trening za cijelo tijelo izvodi pomoću utega, sprava i vlastite težine u obliku iskoraka i čučnjeva.

- Obično deset minuta vježbam s utezima, pa pet minuta izvodim kardio vježbe - kaže Amerikanka. 

- Za doručak uglavnom jedem proteinski shake jer je brzo gotov. To mi odgovara jer mi se ujutro žuri. Za ručak jedem salatu, ponekad s piletinom, a ponekad bez. Za večeru obično idemo u restoran na sushi ili jedemo kod kuće - kaže Cindy. 

 

Back in the swing of things. Green juice anyone?

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Što se tiče pića, Cindy najradije pije običnu vodu, dok se drugih pića kloni kako bi izbjegla dodatne kalorije 'skrivene' u njima.

- Pijem i zeleni čaj. Nekad sam pila velike količine kave, ali sam morala prestati zbog problema sa želucem. Iako alkohol izbjegavam, povremeno voli popiti tekilu, ona ubija sve parazite - našalila se Cindy. 

 

Xo 💋•

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Holivudska glumica Kim Dickens (52), koja ima jednu od glavnih uloga u aktualnoj četvrtoj sezoni serije 'Fear the Walking Dead', također se pridržava svog plana prehrane.

- Izbjegavam brzu hranu. Svako jutro započnem s čašom vode u koju ocijedim krišku limuna - kaže glumica visoka 173 centimetara i teška oko 59 kila. Dodaje kako se tog rituala drži godinama.

- Što se tiče vježbanja, nisam disciplinirana, osim kada to od mene zahtjeva nova uloga. Preferiram jogu i trčanje, ali u dobrom društvu - kaže Kim. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura