Obavijesti

Show

Komentari 5

Imaju kodna imena: Kraljica je Sharon, princ Harry je David...

Imaju kodna imena: Kraljica je Sharon, princ Harry je David...
6

Kada komuniciraju porukama, zaštitari kraljicu nazivaju samo 'S', što je, pretpostavlja se, poteklo od pridjeva 'sovereign'. Sve to kako bi se zaštitio identitet

VIDEO

Ako je netko pod povećalom javnosti, to je svakako britanska kraljevska obitelj. Za to je dobrim dijelom zaslužan i misteriji koja vlada oko njezinih članova. Detalji iz privatnog života kraljice i njezinih nasljednika uvijek su 'vruća roba', a život unutar palače zanima sve obožavatelje Windsorovih.

Trooping the Colour

Tako je ovih dana u britanske medije isplivala informacija da tjelohranitelji kraljice Elizabete (93) imaju posebno ime za nju kada se ona pojavljuje u javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

Daily Mirror piše da tjelohranitelji kraljicu zovu Sharon ili samo S. To je njezino kodno ime, kako bi se zaštitio identitet. Kada komuniciraju porukama, zaštitari kraljicu nazivaju samo 'S', što je, pretpostavlja se, poteklo od pridjeva 'sovereign'.

Armistice Day 2018

Zanimljivo, nema samo kraljica Elizabeta kodno ime. Mirror piše da su David Stevens i Davina Scott kodna imena princa Harryja (35) i Meghan Markle (38).

Duke and Duchess of Sussex visit to Morocco - Day 3

Inače, Meghan se nedavno ponovno našla u središtu javnosti nakon što je njezin 'odbačeni' otac, Thomas Markle (75), otkrio kako je kontroverzno pismo koje je izazvalo pravu buru u javnosti, držao šest mjeseci u tajnosti, prenose američki mediji.

Nije ga namjeravao niti objaviti, međutim, kako kaže, osjetio se prisiljenim otkriti određene detalje nakon što su prijatelji njegove kćeri sadržaj istog krivo interpretirali za američke medije. Meghan je sa suprugom, princem Harryjem, podigla tužbu protiv američkih medija koji su objavili dijelove privatnog pisma.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...