Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Imaju srčanost': Banderas jako voli Kusturičine filmove

None Foto: Francesco Guidicini/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

Glumac je šokirao obožavatelje kada se prije nekoliko mjeseci u Španjolskoj pojavio potpuno ćelav. Banderas se navodno ošišao zbog uloge u drugoj sezoni serije 'Genij'

Glumac Antonio Banderas (57) otkrio je kako ga filmovi redatelja Emira Kusturice (63) jako podsjećaju na španjolsku kinematografiju i rado ih gleda kod kuće.

- Imaju srčanost i emotivnost koja govori više od tisuće specijalnih efekata. Uživao sam gledajući ‘Vrijeme Cigana’ i ‘Arizona Dream’ - izjavio je Španjolac u intervjuu. Banderas je dodao kako bi se volio pojaviti u nekom od Kusturičinih filmova.

VENEZIA - VIP A VENEZIA IN OCCASIONE DEL MATRIMONIO DI SALMA HAYEK E PINAULT | Autor: Emmevi Photo/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Emmevi Photo/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL

- Rado bih glumio u njegovu projektu ako bi priča bila jednako snažna kao u filmovima koje sam gledao - rekao je glumac. 

Altamira Photocall - Madrid VELIKI GUBITAK Antonio Banderas u suzama: S fanovima podijelio tužnu vijest

Banderas je šokirao obožavatelje kada se prije nekoliko mjeseci u Španjolskoj pojavio potpuno ćelav. Glumac je ostao bez svoje prepoznatljive crne i lagano kovrčave kose. Pretpostavlja se da se Banderas ošišao zbog uloge u drugoj sezoni serije 'Genij', koja će se prikazivati na Foxu i National Geographicu.

Altamira Photocall - Madrid | Autor: Borja B Hojas/Press Association/PIXSELL Foto: Borja B Hojas/Press Association/PIXSELL

U seriji će glumiti slikara Pabla Picassa, koji je baš kao i glumac rođen u španjolskoj Malagi. Snimanje bi uskoro trebalo početi i trajati do ožujka. Serija će se krenuti emitirati na američkim kanalima u travnju ili svibnju.

Komentari (11)
  • Nije on nikoga šokirao, bio je ćelav i za ulogu u SF filmu Automata (2014). Ovim naslovima dobivate on što sam vam i dao, pozornost i komentar. Nema na čemu.

    2. 1. 2018,   18:26
  • Svaka čast, Kusturica i ima fenomenalne filmove.

    2. 1. 2018,   13:35
  • Da nije i Banderas poturica?

    2. 1. 2018,   09:02