Obavijesti

Show

Komentari 56

Imala je moždani udar? Tony je spasio suprugu u zadnji tren...

Imala je moždani udar? Tony je spasio suprugu u zadnji tren...
4

Tonyjeva žena srušila se dok su uređivali kuću u Istri. Cetinski ju je reanimirao i pozvao Hitnu pomoć, a stalno je uz nju u riječkoj bolnici

VIDEO

Hvala svim mojim anđelima čuvarima i medicinskom osoblju KBC-a Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju. Ono što nas ne slomi nas ojača. Hvala Tony što si mi spasio život. Sad smo 1:1, objavila je na svojem Instagram profilu Dubravka Duda Cetinski (35), supruga pjevača Tonyja (50).

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:20

Pjevač je njezinu objavu podijelio sa svojim obožavateljima na Instagramu i sve ih zabrinuo. Na fotki se vide Dubravka kako leži u bolnici s infuzijom u ruci i iscrpljeni Tony kraj nje.

- Dubravka je bolje. Nalazi se u bolnici u Rijeci, a pretrage je obavila u Puli. Pala je u nesvijest, nešto joj je s mozgom bilo. To se dogodilo prije nekoliko dana u njihovoj kući, u istarskom selu Radetići. Tony ju je našao na podu kad je ušao u sobu - ispričala nam je i potvrdila Milda Cetinski (93), Tonyjeva baka, koja je bila vrlo zabrinuta za zdravlje Tonyjeve bolje polovice.

Iz krugova prijatelja i obitelji Cetinski doznajemo da je početkom prošlog tjedna u mjestu Radetići u vili Tonyja i Dubravke Cetinski, dok su uređivali po svojem domu, u jednom trenutku supruzi mu Dubravki pozlilo. Vidjevši da joj je loše, Tony je ostao priseban i odmah počeo reanimaciju. Hitna pomoć, koju je Tony pozvao, brzo je stigla, pa je 35-godišnja supruga za manje od sat vremena već stigla u riječki KBC, gdje je hospitalizirana.

Stanje joj je, kako doznajemo, dobro, a liječnici dodatnim specijalističkim pretragama nastoje utvrditi razloge zbog kojih joj je pozlilo. Neslužbeno doznajemo kako je imala moždani udar. Tony je neprestano u riječkoj bolnici pokraj supruge.

Obitelj Cetinski: 'Dubravka se srušila, Tony joj je spasio život'
Obitelj Cetinski: 'Dubravka se srušila, Tony joj je spasio život'

- Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno, i zahvaljujući cijelome medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala, ljudi. Opet je pobijedila - oglasio se pjevač na Facebooku.

Pjevač je nekoliko puta izjavio kako mu je Dubravka spasila život, pa je zato ona u svojoj objavi napisala kako su sad 1-1.

Njihova ljubav počela je 2013. godine. Zgodnu ekonomisticu Dubravku Tony je upoznao preko zajedničkog prijatelja i odmah se u nju zaljubio. Zaprosio ju je preko naslovnice magazina. Nakon godinu dana odlučili su se vjenčati. Prvo od tri vjenčanja imali su u Las Vegasu u siječnju 2014. godine.

Počasni gosti na svadbi bili su im dvojnici Elvisa Presleya i Marilyn Monroe. Dubravka je bila toliko uzbuđena da su joj cijelo vrijeme drhtale ruke.

- Ajde, što si se uplašila - rekao joj je u jednom trenutku Tony i protresao je, na što se ona nasmijala. Nakon vjenčanja u Las Vegasu otputovali su na Havaje, dok su im prijatelji spremali svadbu u Vinkovcima. Ali ni tu nije bio kraj proslave njihove velike ljubavi.

Supružnici su početkom veljače te 2014. godine priredili i svadbu u Zagrebu. Među uzvanicima su bili i Nikolina Ristović (bivša Pišek) sa suprugom Vidojem, Boris Đurđević sa zaručnicom Valerijom Novak, Severina, Tomica Petrović, Matija Vuica s partnerom Juricom Popovićem. Tonyju je to treći brak, a za Dubravku je to prvi brak... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao