Obavijesti

Show

Komentari 144

'Imala sam napadaje panike i bojala sam se da ću umrijeti'

'Imala sam napadaje panike i bojala sam se da ću umrijeti'
7

Kad bih se popela na pozornicu, činilo mi se da ću pasti u nesvijest pa sam morala prestati s nastupima. Smetala su mi svjetla i buka, priča Minea

VIDEO

TV voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea (40), koju mnogi pamte po pjesmama 'Vrapci i komarci', 'Uberi ljubicu' i 'Good boy', najavljuje potpuni zaokret u karijeri s pjesmom 'Čovjek s dva lica', prenosi Gloria. 

Minea tvrdi da će novom pjesmom pokazati novo lice, samosvjesne, zrele žene, koja je proživjela i lijepe i ružne trenutke te ima potrebu pričati o tome.

- To je pjesma u kojoj se može pronaći gotovo svaka žena. Kad ljubav počne, sve je idealno, sjajno i bajno, a onda je vrlo vjerojatno da će se u jednom trenutku pokazati i naličje medalje - rekla je Minea za časopis Gloria.

Žali što nije postala majka

Minea je progovorila i o depresiji zbog koje se svojedobno povukla sa scene te priznaje da žali samo za tim što se nije realizirala kao majka.

- Prije deset godina doživjela sam prometnu nesreću kada sam se vraćala s gaže u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbjeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stupiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživjele i to čak bez ozbiljnih ozljeda, samo s modricama i ogrebotinama - rekla je Minea i dodala kako su joj psihičke posljedice bile puno teže. 

Problemi sa zdravljem

Pjevačici je trebalo dvije godine da se oporavi i riješi depresije i anksioznosti. Taj period se povukla sa scene. Tvrdi da su joj naveća podrška bili roditelji i prijatelji.

- Imala sam napadaje panike, stalno sam se bojala da ću umrijeti ja ili netko meni blizak. Bilo me strah biti u gomili ljudi jer sam imala osjećaj da će mi se nešto loše dogoditi. Kad bih se popela na pozornicu, činilo mi se da ću pasti u nesvijest pa sam morala prestati s nastupima. Smetala su mi svjetla i buka - rekla je Minea.

Končić otvoreno priča o napadajima panike i tvrdi da bi joj se svaku večer točno u dva sata jako uzlupalo srce, a jedino ju je njena mama mogla smiriti. Pomogli su joj i lijekovi i psihoterapija. Zbog lijekova se udebljala 15 kilograma, a kad se riješila terapije, počela je intenzivno vježbati kako bi se vratila u staru formu.

Screenshot Nova TV

Minea nekad i sad

Minea je danas zrela žena koja zna što hoće i koja je, kako kaže, zadovoljna svojim životom.

- Kao tinejdžerka sam se bavila manekenstvom, a pjevati sam počela sa 16 godina. I danas sam u duši rockerica. U jednom trenutku sam otišla na audiciju za pjevačicu Srebrnih krila, u kojima sam trebala zamijeniti Vlatku Pokos, i prošla. No njihov menadžer je za mene imao drugi plan. Uslijedili su nastup na Dori, pa Vrapci i komarci, Uberi ljubicu... - priča Minea.

Minea Renata Koncic

Pjevačica i voditeljica ističe da joj je sedam godina veze s nogometnim menadžerom Slađanom Ašaninom (46) bilo lijepo razdoblje u kojima je bilo i uspona i padova. Minea tvrdi da je vječna pozitivna i da će za ljubav dati zadnji atom snage. Minea se nikad nije udavala jer tvrdi da za nju brak znači 'zauvijek'.

'Ako se udam, bit će to zauvijek'

- Brak se ne cijeni kao nekoć. Treba znati njegovati brak i shvatili da je on pun kompromisa. Treba puno razgovarati i rješavati probleme. Ne maštam više o velikom bajkovitom vjenčanju, voljela bih se udati u uskom krugu bliskih ljudi. Ako se dogodi, jedina mi je želja da bude zauvijek - priča Minea. 

VIDI OVO: Problemi u seksu s kojima se suočavaju mnogi parovi.

VIDI OVO! Teorija zavjere: Meghan Markle je zapravo robot. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu