Obavijesti

Show

Komentari 23

'Imala sam srčanih problema zbog preparata za mršavljenje'

'Imala sam srčanih problema zbog preparata za mršavljenje'
7

Suzana je ispričala kako je zbog uzimanja neprovjerenih preparata za mršavljenje završila u bolnici, nakon što nije mogla izbrojati otkucaje srca, a ruke su joj bile ledene

VIDEO

Najpoznatija loto djevojka bivše države Suzana Mančić (61) u intervjuu za srpske medije ispričala je kako je zamalo izgubila život zbog upotrebe neprovjerenih preparata u svrhu skidanja kilograma. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Naime, završila je u bolnici s ozbiljnim srčanim problemima. Kaže kako je uzimala preparat za koji je znala da ima amfetamine, bez ikakve etikete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Stvarno je djelovalo, a ja sam mislila da se to meni nikada ne može dogoditi, a upravo se meni ti dogodilo. Jedne noći sam se probudila, puls mi je počeo rasti, skakati i ja sam na pet dana prestala uzimati taj preparat. Jednostavno, organizam mi je tako govorio - rekla je Suzana. 

Kako kaže, ruke su joj bile ledene te je završila u bolnici. 

- Tada sam bila u Grčkoj, što god da je bilo, zarekla sam se da više neću uzimati ništa za mršavljenje. Iako sam izgledala holivudski, nisam željela biti holivudski mrtva, zato sam odlučila biti balkanski živa. I sve moje prijateljice kojima sam preporučila tablete imale su iste simptome - lupanje srca i uznemirenost -  ispričala je bivša loto djevojka te priznala kako i sada koristi preparate za mršavljenje, ali ovaj put provjerene kvalitete. 

Iako već desetljećima ne izvlači kuglice lota, Suzanu Mančić  i danas pamte kao najljepšu loto djevojku. Godinama je ljudima nosila bogatstvo izvlačeći kuglice s njihovim brojevima. Izvukla je barem 1000 glavnih zgoditaka jer, kaže, nije baš svakog utorka bila izvučena sedmica. Dodaje da nije dobar matematičar pa ne može izračunati koliko je milijuna podijelila, ali u četiri godine, koliko je vodila Loto, nakupilo se dobitaka.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S ANOM ZIBAR:

Pokretanje videa...

02:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...