Obavijesti

Show

Komentari 32

Zovu ga Grof jer ima zemljište u Škotskoj i sretno je zaljubljen

Zovu ga Grof jer ima zemljište u Škotskoj i sretno je zaljubljen
6

Nadimkom se zapravo ciljalo na to da se bavim svakakvim aktivnostima, da je to slično renesansnoj svestranosti grofova. Spletom okolnosti je u mojem posjedu završio i omanji komad zemljišta u Škotskoj, kaže Anton

VIDEO

Nisam nikad bio veliki Casanova niti mi je to ikad bio cilj, kaže Anton Perkov (23), prijateljima poznatiji kao Grof. Kandidat showa 'Ljepotice i genijalci' kaže da mu je osnovni princip da ljudima pristupi prijateljski pa odnosi zatim posljedično evoluiraju u raznim smjerovima.

- Na sam show definitivno nisam došao s namjerom da nastane ljubavna scena, nego da se družim, zabavim i možda nešto naučim - tvrdi Perkov. Pohvalio se da je trenutačno ionako sretno zaljubljen.

Nadimak Grof, priča, dobio je dok je bio u gimnaziji i odgovarao mu je jer je bio prepoznatljiv i zvučan pa ga je zadržao. A onda je stvarno i postao grof.

- Nadimkom se zapravo ciljalo na to da se bavim svakakvim aktivnostima, da je to slično renesansnoj svestranosti grofova. Spletom okolnosti je u mojem posjedu završio i omanji komad zemljišta u Škotskoj, pa se sad i službeno mogu zvati grofom, odnosno lordom - kaže kroz smijeh.

Na pitanje percipiraju li ga ljudi inače kao genijalca odgovara:

- Za početak da raščistimo prašinu oko tog pojma: u originalnoj, australskoj, verziji ove emisije muški su prozvani geekovima, odnosno po našem šmokljanima, štreberima. Svaki put kad se netko u komentarima obruši na nekog od dečkiju iz kuće, znajte da su ih prevarile posebnosti prijevoda.

Što se njega tiče, dodaje apsolvent istraživačke fizike na zagrebačkom PMF-u, ponekad čuje komentare o sebi, ali se ne trudi previše ih uzimati k srcu.

- Jednostavno se rijetko dogodi da čujem korisnu informaciju o sebi. Naravno da sam kao netko tko odudara iz mase proživio stigmu i usamljenost, ali kad to počnete nositi kao oklop, nitko vam više ne može ništa - objašnjava Grof.

Trenutačno radi na diplomskom koji uključuje teorijsko i računalno opisivanje sudara atomskih jezgara do kojih dolazi na sudarivačima čestica, kao što su LHC, RHIC i HERA. 

- Volio bih nastaviti raditi na faksu ili u nekoj IT tvrtki - zaključuje Grof.

SNIMALA SE KAKO LEŽI I PJEVA U OSKUDNOM KOSTIMU: 'Sanjao sam te noćas i sram te bilo', poručio joj fan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane