Obavijesti

Show

Komentari 25

Imao 300 operacija: 'Nadam se da me Bog neće prepoznati...'

Imao 300 operacija: 'Nadam se da me Bog neće prepoznati...'
3

Osim glazbene karijere u bendu Dead or Alive, Pete Burns bio je poznat i po jedinstvenom androginom imidžu, jedinstvenoj osobnosti te opsjednutosti plastičnim operacijama

VIDEO

Iznenadna smrt Petea Burnsa još je jedna u nizu na tužnoj listi koja je obilježila prošlu godinu. Osnivač benda Dead or Alive umro je lani 23. listopada.

Osim glazbene karijere, Pete je bio poznat i po jedinstvenom androginom imidžu, jedinstvenoj osobnosti te opsjednutosti plastičnim operacijama.

Burns je rođen u Cheshireu, a slavan je postao osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Prvo je bio član benda Mystery Girls, zatim se pridružio grupi Nightmares in Wax, koju je kasnije pretvorio u Dead or Alive koji većina pamti po velikom hitu 'You Spin Me Round'. Bend je u Velikoj Britaniji bio 'one-hit wonder', dok je u Japanu zadržao popularnost i devedesetih.

Burns je 1978. oženio frizerku Lynne Corlett, a par je bio zajedno četvrt stoljeća sve dok glazbenik nije objavio zaruke s voditeljem Michaelom Simpsonom.

Supruga mu ništa nije zamjerala

Njegova bivša supruga izjavila je kako je zadnju godinu braka shvatila da joj je suprug homoseksualac, ali da mu ništa ne zamjera. Nakon što je prodao njihov zajednički dom, glazbenik je odlučio uložiti u nešto novo - plastičnu kirurgiju, a u tome ga je podržala bivša supruga.

Osebujni glazbenik uvijek je otvoreno govorio o svojoj fascinaciji plastičnom kirurgijom. Gotovo da nije postojao dio na njegovom tijelu koji nije malo 'poboljšao', a svojedobno je optužio i kolegu Boya George da kopira njegov imidž. Ipak, ta opsjednutost plastičnom kirurgijom imala je drastične posljedice.

Opsjednutost operacijama

Njegova opsjednutost izgledom počela je još za vrijeme hita 'You Spin Me Round', a tome je djelomično kumovala i činjenica da je imao slomljeni nos koji je bio 'suvenir' iz mladih dana, a koji ga je činio nesigurnim.

TV show "Celebrity Botched Up Bodies" Series 2 episode 1

Spomenuta opsesija išla je toliko daleko da je 2006. godine potrošio gotovo cijelu ušteđevinu na godinu i pol dug period u kojem je bio na nekoliko teških zahvata, a sve kako bi popravio neuspjelu korekciju usana. U siječnju sljedeće godine tužio je kirurga koji mu je upropastio usne, nagodili su se i on je dobio nešto manje od pola milijuna funti.

'Nadam se da me Bog neće prepoznati'

Bilo je potrebno oko dvjestotinjak operacija da se njegove usne dovedu u red.

- Izvadili su mi tkivo iz trbuha te su od njega napravili gornju i donju usnu. U to vrijeme bio sam jako depresivan - rekao je svojedobno glazbenik koji je svoju priču podijelio i u showu 'Celebrity Botched Up Bodies'.

**PETE BURNS HAS DIES AT THE AGE OF 57 OF A REPORTED HEART ATTACK**

- Bio sam na skoro 300 operacija. Nadam se da me, kada navršim osamdeset godina i dođem u raj, Bog neće prepoznati - rekao je Burns koji je, na žalost, preminuo mnogo ranije nego što je planirao.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'