Obavijesti

Show

Komentari 29

Imao desetero djece, mijenjao spol, a sad ljubi znatno mlađu

Imao desetero djece, mijenjao spol, a sad ljubi znatno mlađu
11

Caitlyn redovito niže šale na račun promjene spola pa je jednom prilikom rekla: 'To spolovilo napravilo je Kylie Jenner, najmlađu samoostvarenu milijarderku'

VIDEO

Caitlyn Jenner u ponedjeljak je proslavio 70. rođendan, a njegova životna priča je u najmanju ruku bizarna. Rođen je kao Bruce Jenner, a dok je još bio muškarac, u studentskim danima igrao je američki nogomet. Nakon što je ozlijedio koljeno u jednoj od utakmica prebacio se na drugi sport - desetoboj pa je postao proslavljeni olimpijac.

Taj sportski uspjeh Jenner je ostvario davne 1976., a nakon njega je tri puta uzastopno oborio svjetski rekord u desetoboju, zbog čega je prozvan američkim junakom. Zatim je počeo graditi karijeru na filmu i malim ekranima. Iako je njegova sportska slava polako s godinama izblijedjela, ponovno je postao popularan kada je sa suprugom Kris Jenner (63) i njihovom djecom postao reality zvijezda zahvaljujući showu 'Keeping Up with the Kardashians'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

02:28

Jenner ima šestero biološke djece, a zapravo je roditelj desetero djece jer je u braku s Kris prigrlio njezino četvero djece iz prijašnjeg braka. Iako je sve do travnja 2015. djelovao kao sretan otac i suprug, Jenner je tada odlučio prvi put progovoriti o dugogodišnjoj želji da promijeni spol. Izjasnio se kao transžena kojoj je pri rođenju dodijeljen muški spol pa se u rujnu 2015. podvrgnuo operaciji promjene spola. Nakon toga je pokrenuo vlastiti reality show 'I Am Cait', u kojem su gledatelji pratili njegov put promjene spola. 

Hormonalna terapija teško je legla najslavnijoj transženi, a njezina obitelj nije najbolje reagirala na tako radikalne promjene. Kris i Caitlyn rastale su se odmah nakon njezina priznanja da je žena. Prije javne objave promjene spola, Caitlyn je bila u braku s tri žene, a sve tri prekinule su kontakte s njom. Isto je bilo i s njezinom mnogobrojnom djecom, kojoj je sve to došlo kao ogroman šok.

Caitlyn Jenner: Umirovila sam svoje muško spolovilo zauvijek
Caitlyn Jenner: Umirovila sam svoje muško spolovilo zauvijek

Caitlyn je priznala i to da je promjenu spola planirala učiniti još s 39 godina, ali nije imala hrabrosti upustiti se u to. Kris, majka slavnih Kardashianki, danas tvrdi da nije imala pojma što se događa u glavi njezina supruga. Ipak, nakon svih tih muka Caitlyn je pronašla ljubav u 47 godina mlađoj Sophiji Hutchins, iza koje je također promjena spola. Te dvije dame planiraju imati i dijete pa su trenutačno u potrazi za surogat-majkom. 

Ideja o majčinstvu navodno se nije svidjela članicama klana Kardashian, koje smatraju da je Caitlyn pod velikim pritiskom Sophije, mnogo mlađe žene koja se želi čim prije okušati u majčinstvu. Navodno jedino Kim Kardashian (39) podržava Caitlyn u cijeloj toj priči pa joj je i čestitala 70. rođendan napisavši: 'Volim te zauvijek'.

Inače, Caitlyn redovito niže šale na račun promjene spola. 

- Nisam odrezala penis, samo je u mirovini - rekla je jednom prilikom u showu koji vodi Alec Baldwin (61).

Instagram

- Da vas podsjetim, to spolovilo napravilo je Kylie Jenner, najmlađu samoostvarenu milijarderku u povijesti - hvalila se Caitlyn i dodala: 'Napravio je i Kendall, najplaćenijeg modela na svijetu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'