Obavijesti

Show

Komentari 25

'Imao sam nemoralnih ponuda, ali tražim samo pravu ljubav'

'Imao sam nemoralnih ponuda, ali  tražim samo pravu ljubav'
10

Devetnaest djevojaka pokušat će osvojiti srce najpoznatijeg neženje u gradu, manekena i osobnog trenera Gorana Jureneca, koji sanja o kućici u cvijeću, braku i djeci...

VIDEO

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo."

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu. 

Najpoznatiji neženja u gradu Goran Jurenec (38) naći će se u napetim ljubavnim zapletima s 19 djevojaka koje će pokušati osvojiti njegovo srce. Hrvatska inačica popularnog “The Bachelora”, “Gospodin Savršeni”, počinje s prikazivanjem 19. studenog u 21 sat na RTL-u.

Prije ulaska u raskošnu vilu u Samoborskom gorju priveli smo Gospodina Savršenog na razgovor i odmah ga upitali kako treba izgledati njegova Gospođa Savršena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Lagao bih kad bih rekao da mi fizički izgled nije važan, ali naravno da mi to nije presudno. Nemam određeni tip djevojke. Najvažnije mi je da se ona osjeća ugodno u svojoj koži i da je zadovoljna sama sa sobom - ističe.

Plus joj je, dodaje, ako ima smisla za humor, odbija ga arogancija, a razoružat će ga lijep osmijeh i dobrota. Plavuše ili brinete, svejedno mu je jer, kaže, neće baš na temelju kose donijeti svoju odluku. Jurenec ne skriva da je veliki romantik, što će i pokazati u showu, kad će isključivo slijediti svoje srce dok će birati koja će djevojka imati privilegiju biti nasamo u njegovu društvu i, na kraju, srcu.

- Bio sam u ozbiljnijim vezama, ali to jednostavno nije bilo to pa sam se posvetio karijeri dok nisam odlučio pronaći partnericu s kojom bih volio osnovati obitelj - govori Jurenec, koji vjeruje u brak.

Štoviše, htio bi se vjenčati u crkvi.

Rođen u Berlinu, gdje je odrastao, Goran je odbio sudjelovati u njemačkoj verziji showa jer nije bio spreman na javno pokazivanje svojih osjećaja, no vrijeme čini svoje, pa je spremno prihvatio hrvatsku inačicu showa.

- Povezan sam s Hrvatskom jer mi ostatak obitelji živi tamo. Svako ljeto provodim u Biogradu na Moru. No još se trudim usavršiti jezik - smijući se dodaje maneken.

Modelingom se počeo baviti kad je imao 27, a prije toga je profesionalno igrao košarku u njemačkoj Bundesligi. Jedini je model koji se može pohvaliti s 40 naslovnica za isti časopis, Men’s Health, a bio je i na hrvatskoj inačici.

- Imao sam nekoliko nemoralnih ponuda, koje sam, naravno, odbio pa sam ostao bez angažmana. Uvijek ću pamtiti kad su stanovnici Mozambika ugledali mene i moju ekipu, bili smo im čudni jer nikad se dosad nisu susreli s nekim druge rase pa su nas gledali kao da smo sa drugoga planeta, a pogotovo plavu djevojku u timu - priča. Sanja i o glumačkoj karijeri jer, ističe, nikad nije kasno za snove.

Zasad je vrlo tajnovit oko tih projekata, ali kaže da će se sve uskoro saznati. Uz to je sportski fanatik i osobni trener.

- Počinjem dan treningom. Što se tiče prehrane, držim balans između držanja dijete i uživanja u hrani. Koliko god držao dijetu, ponekad se omakne pokoja čokolada. Slab sam na kolače i domaću hranu, kuham i volim kuhati. Od sportova obožavam trenirati tajlandski boks, wing tsun i idem u teretanu, a Bruce Lee mi jedan od uzora - govori.

Nakon showa planira se vratiti u Berlin, ali bi volio živjeti na toplome mediteranskome mjestu. Ipak, zbog dobre poslovne prilike ili ozbiljne veze preselio bi se u Hrvatsku.

- Za deset godina vidim se sa ženom koja će me bodriti i koja će me podržavati. Želio bih s njom imati djecu koja bi nam ispunjavala dom sa smijehom i radošću, gdje bismo nastavili graditi naše malo carstvo... - priča.

Netko je izračunao neto vrijednost kraljevske obitelji: Pojam 'suludo bogati' dobio je novi smisao!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje