Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Imoćanin 'razvalio': Najviše od slatkog voli čips od paprike...

None Foto: RTL 11

Dečkima su postavljali pitanja poput 'Što želi raditi nedjeljom?', 'Što želi od tebe kad ima mjesečnicu?', 'Što joj najviše nedostaje u životu?'... Žene su bile zadovoljne znanjem koje su pokazali njihovi partneri

U novoj epizodi 'Superpara' žene su se peti put kladile da će njihov partner riješiti zadatak. 

Ovog puta bili su svezani na kotaču, dok se ispod njih nalazio bazen. Imali su 20 pitanja, morali su odgovorititi točno na njih 12. Kotač se neprestano vrtio pa su im glave svakih 10-ak sekundi bile u vodi.

Foto: RTL

Bada je na Tocu stavila 4100 kuna, Danijela na Josipa 3533, Jana je stavila 1000 kuna na Miroslava, Matea svega 800 kuna na Zvonimira, dok je Tina stavila 700 kuna na to da će Davor znati riješiti zadatak. 

Dečkima su postavljali pitanja poput 'Što želi raditi nedjeljom?', 'Što želi od tebe kad ima mjesečnicu?', 'Što joj najviše nedostaje u životu?'... Žene su bile zadovoljne znanjem koje su pokazali njihovi partneri.

Foto: RTL

'Koji joj je najdraži slatkiš?', upitao je Enis Bešlagić Imoćanina.

- Čips od paprike - rekao je Josip, na što je njegova djevojka Danijela poludila. 

Foto: RTL

- Ma slatko!! Ne slano, Josipe - urlala je. 

Izazov su svi parovi prošli, ali Danijela i Josip imaju najmanje novaca pa su zato postali prvi par koji je u eliminaciji, osim ako u sljedećem izazovu ne osvoje 5000 kuna pa se situacija preokrene.

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Komentari (16)
  • Bože ova Matea, nit ljepote, a još manje neke osobnosti...otrov od žene 😵

    15. 4. 2019,   23:37
  • Ovog malog Imocana treba stavit u posebnu emisiju da zabavlja narod

    15. 4. 2019,   23:59
  • Pa stari moj, u Imackom su to slatkiši. Nebitno što nije slatko, grickalice, čokolada, bomboni, sve je to slatko. Al moram priznati, ovi likovi koji ga "uče" se zbilja odvratno ponašaju prema malom. Mali je legenda, a oni su kao ukazanje morala. Možeš misliti.

    16. 4. 2019,   00:42