Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Incest pred kamerama: Braća i sestre koji su glumili ljubavnike

None Foto: Screenshot 7

U 'Igri prijestolja' incestuozne parove odigrali su glumci koji nisu u nikakvom krvnom srodstvu. No u nekim serijama, filmovima i spotovima, ljubavni par odglumili su braća i sestre

Alfie i Lily Allen (Igra prijestolja)

Foto: Press Association/Pixsell

Pjevačica Lily Allen 2014. je otkrila da joj je bila ponuđena uloga Yare Greyjoy, ali ju je odbila jer je napisana jedna scena u kojoj bi ju lik njena brata, Theon, pipao. 

Jason i Justine Bateman (Prikraćeni)

Foto: Calimero Sport

Autori serije odlučili su se 'poigrati' likovima brata i sestre Bateman. U jednoj epizodi, Michael Bluth (Jason Bateman) pronalazi svoju davno izgubljenu sestru Nellie koju glumi njegova prava sestra Justine. Ispostavi se da je Nellie prostitutka te Michaelu priznaje da ju privlači. U epizodi se saznaje da nisu brat i sestra, a njihov odnos ostaje samo na razgovoru.

Michael i La Toya Jackson (Say, Say, Say)

Foto: Calimero Sport

U glazbenu spotu, Michaelova starija sestra La Toya, utjelovila je plesačicu u salonu u koju se Michael zaljubljuje. U kadrovima spota, brat i sestra se gledaju i smješkaju jedan drugome, a na kraju joj Michael poklanja cvijeće i pjeva joj o 'pravoj ljubavi'. 

Jane i Peter Fonda (Tri koraka u ludilo)

Foto: Calimero Sport

U prvoj od tri horor priče koje čine film iz 1968. godine, Jane glumi perverznu plemkinju koja se zaljubi u svog rođaka (Peter) nakon što ju on spasi. On ju odbija, a ona ga ubija iz osvete. 

Sophie i Eloise Lovell Anderson (The Bastard Executioner)

Foto: Calimero Sport

Blizankinje su u seriji Kurta Suttera glumile prostitutke Claru i Ramonu. U jednoj sceni, sestre se maze i ljube u krevetu tijekom seksa u troje. Kasnije im se priključio još jedan muškarac, koji im je u seriji polubrat.

Meret i Ben Becker (The Harmonists)

Foto: Calimero Sport

Brat i sestra zvijezde su filma o vokalnoj grupi iz Njemačke koja je djelovala tridesetih godina prošlog stoljeća. Benov lik, Robert Biberti, zaljubi se u Ernu Eggstein koju glumi Meret. No ona je u vezi s njegovim kolegom Harryjem, ali ju Robert s vremenom osvoji i oni započinju vruću aferu. Brat i sestra Becker u jednoj su se sceni i strastveno ljubili. 

Chyler Leigh i Christopher Khayman Lee (Kickboxing Academy)

Foto: Calimero Sport

Chyler Leigh proslavila se serijama poput 'Uvod u anatomiju' te 'Supergirl', ali je prije toga glumila u nekoliko 'diskutabilnih' filmova, uključujući i Kickboxing Academy koji je proglašen lošom kopijom Karate Kida. Leigh glumi studenticu Cindy koja se zaljubi u bivšeg kickboxera Dannyja, kojeg glumi njezin brat Christopher. Ona je tada imala 15 godina, a on 19. U filmu su se u nekoliko scena i ljubili.

 

 

Komentari (31)
  • ...a što u hrvatskim državnim firmama ili na lokalnim razinama primjerice poglavarstvu i holdingu gdje su sama braća i sestre..što se tamo doģađa ?

    6. 9. 2017,   09:13
  • Netko će reći pa to je film, reklama, fikcija, umjetnička sloboda, s namjerom da se stvari prikažu bezazlenim i naravno tako se može to tumačiti. Ali nije teško ne primjetiti da je moguće da se kroz nazovi umjestničku "slobodu" šalju i skrivene poruke. Na tome rade stručnjaci, psiholozi (kao i kod reklama,) na koji način kroz poruke ispod granica ljudske percepcije ostvariti svoje ciljeve. Nema to nikakve veze sa urotama i koječime drugome. To se sustavno i učestalo radi sve više i više. Izgleda da promjena u ljudima (nadam se da griješim), ne može doći samoosvješćivanjem već zaista nazovimo to općom kataklizmom i onda opet iznova.

    6. 9. 2017,   14:02
  • Živimo u stoljeću totalne dekadencije društva, kao nekad u doba Sodome i Gomore ili starog Rima! Izgleda da se čovjek povremeno zaželi sve okrenuti naopako da mu bude interesantnije živjeti! Zašto činiti dobro, kad možeš za promjenu činiti loše? Naime, ako već ne možemo spriječiti smrt, onda bar za promjenu "začinimo" ovaj život svakakvim "sranjima"! Čovjek, kako to gordo zvuči!

    6. 9. 2017,   07:24