Obavijesti

Show

Komentari 31

Incest pred kamerama: Braća i sestre koji su glumili ljubavnike

Incest pred kamerama: Braća i sestre koji su glumili ljubavnike
7

U 'Igri prijestolja' incestuozne parove odigrali su glumci koji nisu u nikakvom krvnom srodstvu. No u nekim serijama, filmovima i spotovima, ljubavni par odglumili su braća i sestre

VIDEO

Alfie i Lily Allen (Igra prijestolja)

Pjevačica Lily Allen 2014. je otkrila da joj je bila ponuđena uloga Yare Greyjoy, ali ju je odbila jer je napisana jedna scena u kojoj bi ju lik njena brata, Theon, pipao. 

Jason i Justine Bateman (Prikraćeni)

Autori serije odlučili su se 'poigrati' likovima brata i sestre Bateman. U jednoj epizodi, Michael Bluth (Jason Bateman) pronalazi svoju davno izgubljenu sestru Nellie koju glumi njegova prava sestra Justine. Ispostavi se da je Nellie prostitutka te Michaelu priznaje da ju privlači. U epizodi se saznaje da nisu brat i sestra, a njihov odnos ostaje samo na razgovoru.

Michael i La Toya Jackson (Say, Say, Say)

U glazbenu spotu, Michaelova starija sestra La Toya, utjelovila je plesačicu u salonu u koju se Michael zaljubljuje. U kadrovima spota, brat i sestra se gledaju i smješkaju jedan drugome, a na kraju joj Michael poklanja cvijeće i pjeva joj o 'pravoj ljubavi'. 

Jane i Peter Fonda (Tri koraka u ludilo)

U prvoj od tri horor priče koje čine film iz 1968. godine, Jane glumi perverznu plemkinju koja se zaljubi u svog rođaka (Peter) nakon što ju on spasi. On ju odbija, a ona ga ubija iz osvete. 

Sophie i Eloise Lovell Anderson (The Bastard Executioner)

Blizankinje su u seriji Kurta Suttera glumile prostitutke Claru i Ramonu. U jednoj sceni, sestre se maze i ljube u krevetu tijekom seksa u troje. Kasnije im se priključio još jedan muškarac, koji im je u seriji polubrat.

Meret i Ben Becker (The Harmonists)

Brat i sestra zvijezde su filma o vokalnoj grupi iz Njemačke koja je djelovala tridesetih godina prošlog stoljeća. Benov lik, Robert Biberti, zaljubi se u Ernu Eggstein koju glumi Meret. No ona je u vezi s njegovim kolegom Harryjem, ali ju Robert s vremenom osvoji i oni započinju vruću aferu. Brat i sestra Becker u jednoj su se sceni i strastveno ljubili. 

Chyler Leigh i Christopher Khayman Lee (Kickboxing Academy)

Chyler Leigh proslavila se serijama poput 'Uvod u anatomiju' te 'Supergirl', ali je prije toga glumila u nekoliko 'diskutabilnih' filmova, uključujući i Kickboxing Academy koji je proglašen lošom kopijom Karate Kida. Leigh glumi studenticu Cindy koja se zaljubi u bivšeg kickboxera Dannyja, kojeg glumi njezin brat Christopher. Ona je tada imala 15 godina, a on 19. U filmu su se u nekoliko scena i ljubili.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao