Obavijesti

Show

Komentari 26

Incest: Bobbi Kristina u vezi je s usvojenim bratom Nickom?

Incest: Bobbi Kristina u vezi je s usvojenim bratom Nickom?
4

HollywoodLife objavio je da su se Bobbi i Nick ljubili u javnosti te da su u vezi već nekoliko mjeseci. Čak su zvali psihologa da komentira odnos između Bobbi i Nicka

VIDEO

Nakon vijesti da su Whitney Houston i njena kći imale istog dilera, strani mediji raspisali su se o romansi Bobbi Kristine (18) i Nicholasa Gordona (22), posvojenog sina pokojne pjevačice. Bobbi i Nicholas nisu u krvnom srodstvu. Na svom profilu na Twitteru Bobbi ima puno fotografija s Nickom kojeg, kaže, jako voli. 

HollywoodLife objavio je da su se Bobbi i Nick ljubili u javnosti te da su u vezi već nekoliko mjeseci. Otišli su tako daleko da su zvali poznatog psihologa Phila Demba da komentira odnos između Bobbi i Nicka. 

- To što se njih dvoje viđaju nije ni normalno ni prihvatljivo. Nema veze što nisu u krvnom srodstvu, ali odgajani su kao brat i sestra i to što su sada par je incestuozno i prelazi granice normalnog ponašanja - kaže psiholog. 

Sve zbog Twittera

Whitney je Nicka uvela u svoju obitelj dok je bio tinejdžer. Nikad ga nije službeno posvojila. Nick i Bobbi jako su se zbližili i imali čvrst odnos brata i sestre. Medijska nagađanja da su u vezi izazvali su njihovi 'tweetovi'. Bobbi i Nick na društvenoj mreži pisali su da spavaju zajedno i da su sretni kad se ujutro probude zajedno u krevetu. 

- Ne možete vjerovati svemu što mediji izmisle. Ja se time ne opterećujem - napisao je Nicholas na Twitteru. 

Dr. Phil pak kaže da je logično što je Bobbi u Nicku potražila utjehu nakon majčine smrti jer mu vjeruje i s njim već ima razvijen blizak odnos. 

Whitneyina kći ne želi se više zvati po tati Bobbyju 

Razmišlja o tome otkad su joj se 2007. roditelji rastali, otkrio je prijatelj. Bobbi Kristina Brown odlučila je promijeniti ime i prezime. Želi se zvati Kristina Houston, po mami, kako bi imala što manje zajedničkog s ocem Bobbyjem Brownom (43).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu