Obavijesti

Show

Komentari 5

'Ližem pod po kojem hodaš': U Parizu fan Justinu grlio nogu

'Ližem pod po kojem hodaš': U Parizu fan Justinu grlio nogu
6

Supruga je Justina cijelo vrijeme držala za ruku, a zaštitari su odmah pomogli pa je u svega nekoliko sekundi 'problem' bio riješen. Pjevačko-glumački par ostao je profesionalan pa nisu radili dramu zbog incidenta

VIDEO

Pjevač Justin Timberlake (38) i njegova supruga, glumica Jessica Biel (37) došli su 'skockani' na Tjedan mode u Parizu. Justin je umjesto košulje odabrao majicu s printom, ali odijelo je bilo neizostavno, dok je supruga odabrala upečatljivu bijelu košulju kratkih rukava i prugastu suknju s velikim prorezom.

POGLEDAJTE VIDEO NAPADA NA TIMBERLAKEA:

Očekivali su da će to biti modni događaj kao i svaki drugi - malo će popričati s prijateljima, sresti nove ljude, nazdraviti nekoliko puta i noć će već završiti. U cijeloj toj priči ispustiti su jedan bitan detalj. Dok su hodali ispred  muzeja Louvre napao ih je muškarac. Bacio se na pod i uhvatio Justina za nogu te ga nije puštao.

Louis Vuitton show, Arrivals, Spring Summer 2020, Paris Fashion Week, France - 01 Oct 2019

Supruga ga je cijelo vrijeme držala za ruku, a zaštitari su odmah pomogli pa je u svega nekoliko sekundi 'problem' bio riješen. Pjevačko-glumački par ostao je priseban i krajnje profesionalan i nisu radili dramu zbog incidenta. Smješkajući su krenuli na modnu reviju kuće Louis Vuitton. 

70th Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles

Par je bio u vezi od 2007. godine, a u ožujku 2011. nakratko su prekinuli. Njihov glasnogovornik tada je potvrdio vijest o prekidu i dodao da će ostati prijatelji jer jedno prema drugom i dalje imaju najviši stupanj ljubavi i poštovanja. Nakon mjesec dana su se pomirili. Tada ju je Timberlake posjetio u Torontu gdje je Jessica snimala film. Vjenčali su se 2012. na jugu Italije. 

- Zaista je odlično biti vjenčane, ceremonija je bila prekrasna i bilo je jako lijepo među članovima obitelji i prijateljima - izjavili su tada za američke medije. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

PRINC HARRY ŠOKIRAO JAVNOST OVIM POTEZOM: 'Ne želim da Meghan završi kao moja majka'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu