Obavijesti

Show

Komentari 15

Indijsko vjenčanje o kojem se priča: Svekrva joj dala skup dar

Indijsko vjenčanje o kojem se priča: Svekrva joj dala skup dar
9

Mladenci Chopra i Jones na vjenčanju su bili odjeveni u kreacije dizajnera Ralpha Laurena. Prvi poklon glumica je jučer dobila od svekrve. Riječ je o naušnicama vrijednim 80.000 dolara...

VIDEO

Glumica i bivša missica Priyanka Chopra (36) izgovorila je sudbonosno da s deset godina mlađim pjevačem, Nickom Jonesom (26). Nakon što su prije četiri mjeseca potvrdili glasine o zarukama, par nije dugo čekao s vjenčanjem i to napravio u Indiji u glamuroznoj palači Umaid Bhawan u Jodhpuru. 

Priyanka and Nick Jonas

Cijelo vjenčanje počelo je s ceremonijom puja, zatim sagneetom, ceremonijom na kojoj članovi njezine obitelj plešu i  ceremonijom mehendi u sklopu koje se mladenki iscrtavaju tradicionalne henna tetovaže na dlanove i ruke.

Potvrdili su zaruke: Priyanka i Nick imali tradicionalno slavlje
Potvrdili su zaruke: Priyanka i Nick imali tradicionalno slavlje

Chopra i Jones bili su odjeveni u kreacije dizajnera Ralpha Laurena (79) koji ih je spojio 2017. kada ih je pozvao da zajedno dođu na Met Galu. Iako američki dizajner vjenčanice kreira isključivo za članove obitelji i bliske prijatelje, glumica ga je osvojila svojim izgledom i stavom te je zbog toga 'popustio'. 

Priyanka and Nick Jonas

- Jedna od najbitnijih stvari koje smo stekli u ovoj vezi je spajanje obitelji koje vole i poštuju druge vjere i kulture. Planiranje našeg vjenčanja stopilo je naše obitelji. Bilo je nevjerojatno - napisala je glumica ispod objave na Instagramu.

Vjenčanje je trajalo cijeli vikend, a kako gostima ne bi bilo dosadno, mladenci su organizirali razne aktivnosti u palači poput turnira u šahu i kriketa. Svaki gost pri ulasku u palaču dobio je paket dobrodošlice s cipelama, indijskim poslasticama i personaliziranim srebrnim novčićem na kojemu su likovi hinduističkog boga Ganesha i božice Laxmi.

Fireworks explode in the sky over Umaid Bhawan Palace, the venue for the wedding of actress Priyanka Chopra and singer Nick Jonas, in Jodhpur

Mladenci su priredili i veliki vatromet kojim su uveličali svoju ceremoniju, a najam palače platili su čak 390 tisuća kuna. Na svadbu je došao indijski premijer Narendra Modi (68), glumice Parineeti Chopra (30), Sophie Turner (22) i Jasmin Walia (26), dok se Meghan Markle (37) nije odazvala pozivu. 

Prvi poklon mlada je jučer dobila od svekrve. Riječ je o naušnicama vrijednim 80.000 dolara. Mediji pišu da je danas na redu hinduistički dio obreda te spominju prvi svadbeni poklon koji je Priyanka dobila od svekrve Denise Jonas.

Priyanka i Nick rade zabavu za obitelj: 'Objavit će im zaruke'
Priyanka i Nick rade zabavu za obitelj: 'Objavit će im zaruke'

Po pisanju Bombay Timesa riječ je naušnicama francuske draguljarske kuće Van Cleef & Arpels. Naušnice 'Snowflake' izrađene su od žutoga zlata te od 170 dijamanata iznimne kvalitete i čistoće, stoji na internetskoj stranici draguljarske kuće. 

VIDI OVO! Meghan opet postavlja trendove: Ovo su njezine najbolje modne kombinacije 2018. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život